(návod
si oblíbili 3 návštěvníci)
Cukroví, máčené do čokolády

Postup
napíchnu na párátka, zapíchnu do vánočky, veky, nebo chleba ( jestli pečivo nechci mít zakapané od čokolády, zabalím ho do mikrotenového sáčku ) a tak nechám ztuhnout. Já vím, je to blbost, ale každý malý nezdar při pečení dokáže hezky otrávit.
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

Dan.ka
(upraveno)
7. 1. 2010, 23:04




nahlásit

mlsounka
(upraveno)
8. 1. 2010, 0:21
@Dan.ka




nahlásit

jitulka78
(upraveno)
7. 1. 2010, 22:20


nahlásit

mlsounka
(upraveno)
8. 1. 2010, 0:21
@jitulka78
taky dobré



nahlásit

dyday
(upraveno)
1. 1. 2010, 17:24
Jak jsem stará, tak jsem .....
.... patláma, matláma a úplně jsem zapoměla na tak supr věc, .. do prosince to zase zapomenu)) ... ale dělávala jsem dětem piškot, banán piškot..... jednohubky-piškot, hrozn.víno....a stavěla uschnout do hrnečku..chleba mě nenapadl
a ten člověk většinou má..






nahlásit

mlsounka
(upraveno)
1. 1. 2010, 18:19
@dyday
to jsou právě ty jednohubky ♥ piškot ♥ banán ♥ piškot + čokoláda




nahlásit

kopretin.a
(upraveno)
1. 1. 2010, 16:49
co takle polystyren....když nechcete mít děravý chleba

nahlásit

Marci75
(upraveno)
7. 1. 2010, 22:25
@kopretin.a
i děravý chleba se tá sníst

nahlásit

mlsounka
(upraveno)
1. 1. 2010, 16:53
@kopretin.a
může být, ale ten obvykle nebývá po ruce


nahlásit
Beatleska
(upraveno)
1. 1. 2010, 16:36
Blbost to náhodou neni
Zrovna včera jsem námačením cukroví do čolády přemýšlela a nic mě nenapadlo... Další Vánoce už budu mít jasno
Díky!


nahlásit

mlsounka
(upraveno)
1. 1. 2010, 16:54
@Beatleska
tak to mám radost


nahlásit