(návod
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Křehčené maso...Co je to?

Postup
Milé maminky. Tento výrobek nekupuji a když jsem si přečetla, co je vlastně křehčené maso, tak myslím, že ho ani kupovat nebudu. Jestli jste o této vymoženosti ještě neslyšeli, tak by možná neškodilo, se trochu informovat. Co myslíte ? Janča
http://www.ct24.cz/ekonomika/poradna/68818-v-obchodech-se-usidlil-novy-fenomen-maso-ktere-neni-masem/
http://www.ct24.cz/ekonomika/poradna/68818-v-obchodech-se-usidlil-novy-fenomen-maso-ktere-neni-masem/
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu

hela1007
(upraveno)
30. 1. 2010, 13:58
Taky jsme koupili, přišlo mi to skoro maso zkažené. Fuj
Již nikdy více


nahlásit

anemonka
(upraveno)
25. 1. 2010, 13:41
Též jsem nalítla,dělala jsem z něho čínu.No to si nedovedete představit, jak to vypadalo.Maso se mi lepilo na pánev ,takže jsem ho násilím odlepovala a když jsem dovařila, byla to hnusná patlanina,jako kdyby to už někdo měl v puse,ale po prví,když jsem ho koupila a vařila omáčku, tak bylo křehoučký.Možná ,že se hodí jen na omáčky.

nahlásit
Kenyana
(upraveno)
24. 1. 2010, 15:36





nahlásit
Nikis.
(upraveno)
19. 1. 2010, 11:09
Koupila jsem ho jednou a už nikdy víc
Nechutná to jako maso, nešlo to uvařit, bylo to odporné




nahlásit

lenina
(upraveno)
19. 1. 2010, 9:09
Já teda nevím ale jednou jsem to koupila omylem, myslela jsem že to jsou klasická kuřecí prsa a byly výborné, v omáčce na paprice nebyly suché ale měkoučké a šťavnaté.Doteď jsem o křehčeném mase neslyšela ale víte jak to je, všeho moc škodí a když se to nejí denně...To by fakt člověk nemohl jíst nic
Jinak ale dobře, že to vím, koupím je jen občas


nahlásit
petkup
(upraveno)
28. 10. 2010, 10:00
@lenina
Souhlas
TAky jsem jednou koupila omylem křehčený prsa (jen teda krůtí) a byly super. Byla z nich výborná roláda
A udělat je jednou za čas, tak myslím, že se nic nestane




nahlásit

Jane22
(upraveno)
20. 1. 2010, 21:23
@lenina
Leni
, asi jste fakt dobrá kuchařka
. Janča


nahlásit

Marci75
(upraveno)
19. 1. 2010, 7:56
Tak tohle slyším a vidím poprvé v životě
Aspoň vím, co nekupovat ani na zkoušku




nahlásit

Evelinaa
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:23
Tyk se přidávám.
Jednou jsem koupila křehčené kuřecí řízky a letěly do odpadků.
Tohel se opravdu jíst nedá.






nahlásit

kata82
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:16
tak to je síííla, nechápu, že se u nás všechno povolí a schválí

nahlásit

klidná
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:04
.....a nešlo uvařit a nešlo
. Do konce života už nechci křehčené maso ani vidět, ani jíst





nahlásit

pikolka
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:57
@klidná
horatio,moje lásko



nahlásit

klidná
(upraveno)
19. 1. 2010, 7:09
@pikolka







nahlásit

pikolka
(upraveno)
5. 3. 2010, 20:10
@klidná









nahlásit
lilikaspi
(upraveno)
15. 1. 2010, 20:44
já jednou koupila krůtí přehčené zmražené,protože jsem nevěděla co to je.a po rozmrznutí to smrdělo a bylo to oslizlé......omáčka taky smrděla.
nahlásit

Koprajska
(upraveno)
15. 1. 2010, 13:49
tý voéééé,pardon, a já si říkala co je to za hnus když jsem to chtěla vařit
hnus fialovej
jednou a stačilo, vícekrát ani náhodou, už si dávám pozor


nahlásit

Anula
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:48
Může být vůbec takové maso být dodáváno do školek? Mám pocit, že takové maso se u nás dodává
.

nahlásit
marfanov
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:40
takové křehčené hovězí by se mi občas i hodilo, lepší chemie než stará kráva... škoda že se neprodává...
nahlásit

Aja10
(upraveno)
19. 1. 2010, 8:59
@marfanov


nahlásit

Klijami
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:30
Křehčené maso jsem koupila jednou a vůbec jsem nebyla spokojená. Tak teď už vím proč
Děkuji za info


nahlásit

Pavla s
(upraveno)
15. 1. 2010, 8:12
hodně se používá v restauracích , jídelnách......... a jak nám všem šmakuje...







nahlásit

moravian
(upraveno)
15. 1. 2010, 8:17
@Pavla s
uf, taková informace fakt potěší

nahlásit

Pavla s
(upraveno)
15. 1. 2010, 8:22
@moravian
člověk si to nesmí připouštět , ale určitě jsem jedla větší jedy


nahlásit

bububububu
(upraveno)
15. 1. 2010, 7:46




nahlásit

marsehetz
(upraveno)
15. 1. 2010, 12:46
@bububububu
nám to teda nechutná,nekupuju to,ale máte recht
,kdyby měl člověk číst při každém nákupu na každém obalu,co v tom všechno je,tak odjede ráno,přijede večer
.Spíš si přečtu jednou-osvědčí-li se to-koupím i příště.Třeba takový Kostíci-éček na obalu moře-myslela jsem si,že to je jen lákačka pro děti a nic zdravýho v tom-a ejhle,v Jste to,co jíte říkali,že jsou ta éčka neškodné vitamíny
.A za mě,nevím,jestli si člověk pomůže,když bude vařit výhradně z čerstvých potravin(zelenina),když neví,kde se to pěstovalo,jak se to skladovalo apod.Tělo má přijít do hrobu zhuntovaný





nahlásit

Svaťka M.
(upraveno)
14. 1. 2010, 21:39
tÉÉDA, TO JSEM POTŘEBOVALA VĚDĚT!
NEJEN, ŽE JE TO FAKT BAHNÍČKO A NIKDY NÁM NECHUTNALO, ON JE TO TAKOVÝ HUMÁČ, ALE BABI JAK VIDÍ AKCI.........
TAK UŽ ASPOŇ MÁM I PÁDNÝ ARGUMENTY
FAKT DÍKY






nahlásit

taba
(upraveno)
14. 1. 2010, 20:32
...křehčené maso je humáč, ale nejvíce mne v tom článku pobavila fotka kohosi přelévajícího cosi a pod tím je napsáno "CHEMIK"



nahlásit

Jane22
(upraveno)
15. 1. 2010, 0:21
@taba
chemické pochoutky všeho druhu



nahlásit

taba
(upraveno)
15. 1. 2010, 21:07
@Jane22


nahlásit

LenHav
(upraveno)
14. 1. 2010, 20:10
Jééééé, díky Jani, já jsem křehčené maso koupila asi jen dvakrát, a právě že nebylo zrovna kách
, tak už jsem ho příště nekoupila. Ale že je to takový fujtajbl, jsem tedy netušila
...




nahlásit

vlkna
(upraveno)
14. 1. 2010, 18:32
Od té doby co jsem viděla Jste co jíte,tak čtu vše na tom co kupuju a zase čtu a čtu a

nahlásit