Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 8 návštěvníků)

Já a můj malý příživník .....

0.0
Já a můj malý příživník .....

Postup

Nejdříve jsem to sem vůbec nechtěla psát,ale všichni se ptáte,co se děje,že neodovídám bleskově na objednávky,jak jste zvyklí ... ... znáte mě ,jako človíčka usměvavého,bez problémů - všechno zvládnu,vše vyřeším,něco sehnat není problém .... o.k. až do nedávné doby kdy mě malinko začalo zlobit zdraví ... uznávám vzala jsem si na sebe moc velkou kládu ( obchod na mmb,e-shop,kamenný obchod, děti ,pes, dostavba rodinného domu a další ..)

Listopad 2010- začala jsem kolabovat,nemohla jsem jíst,střevní problémy - vždycky se to na chvilku zlepšilo - já samozřejmě neměla čas na lékaře -obchod musel být 100% - a pak se to stalo ... až to bylo neúnosné,konečně jsem zašla k lékaři - následoval ultrazvuk - o.k.,rychle vyšetřit a zase frčet v zajetých bleskových kolejí stovky denních mailíků a vyřizování - zákazníci přeci nebudou čekat... jenže ultrazvuk ukázal něco nečekaného - nález na játerch a ne zrovna malý :( následovalo CT a to potvrdilo nádor na játrech .... nevím co bude dál ...

.....nové info - únor 2011- další vyšetření na CT - nádor je nezhoubný - ale je velký - zůstává tam - další vyšetření 16.února - podrobné ultrazvukové s tokem krve k nádoru a zpět ...

.....výsledky 17.února : je to SUPER !!! ..... kontrolní vyšetření dopadlo na výbornou - lékaři jsou spokojení s výsledkem a já ještě více :-)) nález je malilinko větší,ale nezlobí... pro ty co se ptají s jak velkým nálezem se musím naučit žít , tak jen na doplnění info já jej mám 7/5 cm .... a věřte mi,vím že to lze i s většími čísly ..... Díky všem co jste mi drželi palečky !!!


Březen - popíjím peruánské čajíky a aloe vera-uvidíme co ten zázrak umí ... snažím se být vklidu,moc nepracovat a těším se na jaro :)


Léto - srpen - je mi fajn - občas mě chytne silná migréna,ale to už zvládám bez silnějších kolapsů,malinko jsem povolila s dětmi o prázdninách zdravou stravu - samozřejmě,že to tělíčko poznalo,takže opět najíždím na mé stravování :-) jen mě trápí otoky nohou - chodím sice na lymfomasáže,ale játra to asi nestíhají ..

Leden 2012 - po roce kontrola ultrazvuku - dopadla dobře - nález se malilinko zvětšil,ale je to dobré !!! Cítím se dobře - někdy to není ono,ale jde to.....


Léto - červenec 2012 - v těch vedrech je to mazec,děsně otíkám,ale snažím se to nevnímat - odpočívám...už se těším na podzimní kolekce oblečení - malinko budeme zase chvilku pracovat :)

Leden 2013 - právě jsem se vrátila z ultrazvuku - opět se mi ten příživník zvětšil - už má 8/6 cm - no co se dá dělat ... jedeme dál...

Únor 2013 - šíleně mě bolí hlava,krk ... na rtg zjištěná rovná páteř bez obybu - no já taky musím mít všechno :) takže cvičím silové cviky na krček :)

Květen 2013 - odešel můj táta, který bojoval s rakovinou slinivky a jater 3 roky ...

Leden 2014 - moje kontrola na ultrazvuku - nikdo neví jak je to možné,ale nález se mi zmenšil na 6,5 cm v průměru :) dobrá zpráva na začátek roku ...

Leden 2015 - kontrola po roce-ultrazvuk -velikost je stejná-to je fajn,krevní testy v normě -pročistíme tělo aloe a budeme žít dál :)

Léto 2017 - kontrola - ta mrška je zase o kousek větší - ale nevadí - když chce,ať tam je :) jen malinko provedu změnu - vyprodám kompletně dětské oblečení a budu se věnovat novému koníčku a to vyšívání na textil :)

Podzim 2018 - tak jo, kámoš na játrech je pořád stejně velký .... a když změna tak pořádná ... dostala jsem pracovní nabídku, která se neodmítá - jak někteří víte - jsem zdr.sestra, tak po 15 letech se maličko vrátím ke své profesi...nebojte - výšivky si nechám jako víkedovou radost :)

Září 2019 - a je tu kontola ... velikostně jsme na stejno 9*8 cm - pravda sem tam jsem trošku víc unavená,ale když se pracuje s klidem,tak to jde :)




Když takhle dostanete od života malou lekci,více si vážíte všeho - smíchu dětí,ranního sluníčka a tak .....
Já jen děkuji tomu v nebi nahoře nad námi,že mi dal ještě jednu šanci ....

Mějte se všichni moc krásně a žijte !!!! Vaše Ivča
Smazat návod

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Marci75 17. 2. 2011, 15:56
Ivčo, moc ráda k Vám "chodím" nakupovat. Jste vždy příjemná a milá prodávající a , jak píšete, působíte dojmem bez problémů (F) (F) (F) O to víc je mi líto, co jste si musela prožít a co i teď prožíváte. I na mě se přilepily od vánoc zdravotní problémy ( i když z daleka ne v takovém rozsahu jako máte Vy ) a byla jsem nucena přehodnotit svůj uspěchaný nervozní život - lepší strava, vynechat věci, které škodí, zpomalit .... Najednou si uvědomuji, jak málo si užívám své děti, jak je díky pracovnímu vytížení a snaze stihnout mít dokonalou domácnost, vždy navařeno, naklizeno .... prakticky vidím jen u večeře a řeším jen praktické věci - domácí úkoly, jídlo a čisté prádlo. A že to ostatní, důležitější, jaksi pomíjím, nestíhám :-| Smutné je, že si tyhle věci uvědomíme, až když přijde nemoc nebo se něco v našem životě podělá... Můj bratr měl minulý týden bouračku a já si uvědomila, jak málo se vídáme a jak jeden druhého moc potřebujeme a jaké by to bylo, kdyby ta nehoda skončila hůře než jen přeraženým nosem ... :´( :´( :´( Držím palečky Vám i sobě, aby jsme to zvládaly a bylo zase dobře. Hodně štěstí, Ivčo. M. (flower)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 20:55
@Marci75 Marci,děkuji ....máte naprostou pravdu - honíme se všichni za něčím a ono to není zase až tak důležité ... držím Vám palečky ať je Vám dobře (L) S pozdravem Iva (F)
MazelBoruvka 17. 2. 2011, 14:44
držím palečky, ať se to nezhoršuje a vydrží Vám optimismus... (F)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 15:15
@MazelBoruvka Zdravím Mončo a moc děkuju (L) Iva
moravian 17. 2. 2011, 13:36
Maminky, najde se někde na internetu rozumná stránka o zdravém stravování s jídelníčky BEZ KRAVSKÉHO MLÉKA, PŠENIČNÉ MOUKY, MÁSLA, ŘEPNÉHO CUKRU A UZENINÁCH??? Věřím, že bílé potraviny pro zdraví nejsou ideální ALE, co mám tedy vlastně jíst???
evicela 17. 2. 2011, 13:16
(child1) (F) Ivo držím vám oba palce! Poprosím o ty čaje, já sice nemám na játrech nádor, ale po přechozené, lékařkou nezjištěné žloutence a mononukleoze mám játra dost špatná, budu ráda za každou vaši radu. (hello)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 15:15
@evicela Zdravím Evi, děkuji a i Vám jen samé zdravíčko (L) čajíky a další info je zde http://www.uncaria.cz Jen pozor na dávkování - jak píšu už níž -jsou to silné koncentrace,tak opatrně ...je tam i možná konzultace s lékařem - my ji s taťkem též využili ( bohužel nejsem v rodině nemocná sama :-( Držím palečky,večer vložím nějaké receptíky co mi pomáhají ... S pozdravem Iva (F)
irka-i5 17. 2. 2011, 12:48
Dobrý den, taky se pochlubím,co jsem v sobě nosila :-( na vaječníku jsem měla cystu cca 20 x 25 cm (child10) po operaci když mi jí vyndali, mi pan doktor řekl, že to byla taková jako hlavička novorozeněte. :-) :-)Vám přeji hodně zdravíčka.
Zrušený účet 17. 2. 2011, 15:12
@irka-i5 Zdravím,no to je taky pěkné - ale hlavně,že to šlo všechno ven a teď už budete jako rybička (L) Mějte se, s pozdravem Iva (F)
Juditkae 17. 2. 2011, 12:43
Zdravím, budu také ráda za odkaz na čajíky a hlavně držte se!!! judit@seznam.cz
Zrušený účet 17. 2. 2011, 15:11
@Juditkae Zdravím,odkaz je na http://www.uncaria.cz ...jen pozor jsou to velmi silné čaje,musí se přesně dodržet příprava i dávkování (F) S pozdravem Iva
flidanek 17. 2. 2011, 11:56
Dobrý den, ráda bych také věděla, jaké čaje užíváte a kde je možno je zakoupit, případně objednat. Pokud věříte na alternativní medicínu, zkuste zabrousit na stránkywww.patakyovi.cz, kde v diskuzi můžete popsat váš problém a budou vám doporučeny přírodní preparáty. Hlavně ne chemii!!!! cizkovajar@vopatovice.net
Zrušený účet 17. 2. 2011, 14:51
@flidanek Dobrý den, jsou čaje třeba Vilcacora,Lapacho ... odkaz je tu http://www.uncaria.cz .... je tam možnost i porady přímo s lékařem.... Díky za odkaz od Vás,mrknu se . Mějte se fajn, s pozdravem Iva (F)
marfer 17. 2. 2011, 11:45
DOBRÝ DEN IVANKO (F) (F) (F) MOC VÁM GRATULUJI ŽE JSTE TO ZVLÁDLA [A] PO PŘEČTENÍ VAŠEHO PŘÍSPĚVKU JDE POZNAT ŽE JSTE VELICE SILNÁ ŽENSKÁ (cinky) (cinky) PŘEJI VÁM HODNĚ ZDRAVÍČKA ŽÁDNÝ STRES A HLAVNĚ UŽÍVEJTE ŽIVOTA [A] NIKDY ČLOVĚK NEVÍ KDY NÁM TEN NAHOŘE TU SVÍČKU ŽIVOTA SFOUKNE (candle) A CO MĚ TEDA HODNĚ JĚŠTĚ PŘEKVAPILO TO MLÉKO :-o MOJE HOLČINY TY KAŽDÝ DEN RÁNO NA SNÍDANI (pl) TEPLÉ MLÉKO A CEREÁLNÍ LUPÍNKY A NA SVAČINU JOGURTY MASO U NÁS TEDY NE TO NÁM ŠMAKUJE SOJA ATD (hello) (F) (F) (F)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 14:49
@marfer Zdravím Martino a děkuji (F) to mléko - už mě tu maminky mailíkama kamenují,že jim lékařka říkala opak a kdepak asi děti vezmou vápník a tak ...stačí si zajet na onkologický ústav a tam Vám to všichni potvrdí ... mléko ano,ale mateřské a pak už ne ... variantou jsou zákysy, jogurty s bifidem - já třeba můžu bílou activii ...sója,tofu - i z toho jsou udělané jakoby jogurty a nebo ještě dětem chutnají rýžové jogurty ..... mlíčko + lupínky jsme opravdu úúúplně vyřadili... Mějte se krásně a celé rodince přeji hromadu zdravíčka (L) Iva
pepča 17. 2. 2011, 11:33
Dobrý den Ivo, vy jste neskutečně statečná (Y) a gratuluji že jste to zvládla .. Kéž by takových bylo véce.. moc a moc zdravíčka vám a celé rodince všichni za to stojí (D) mějte se moc hezky a myslím že tu maminky pochopí když neodpovíte okamžitě a budete občas více odpočívat (F) (F) (F)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 14:43
@pepča Zdravím Leni, děkuji jste zlatíčko (L) a věřte mi,že i když mě obchod živí,tak momentálně je mi úúúplně fuk ,-) alespoň má kšeftíky konkurence :-p - ne dělám si srandu ,mě práce baví,ale nepřeháním to . Mějte se krásně, s pozdravem Iva (F)
hacík 17. 2. 2011, 11:10
(Y)tak to je paráda, že jste se s tím takhle poprala, to mléko mě moc překvapilo, všude ho doporučují... přeju moc a moc zdraví, užívejte si života a nestresujte se, važte si zdravíčka, teprve tehdy, když už se něco "vyskytne", člověk zatáhne za uzdu a zpomalí....... (L)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 14:36
@hacík Zdravím Hani,mléko doporučují jen reklamy ... už i dětský lékař Vám řekne,že to zase není tak růžové - ale pozor,zase záleží na lékaři .... zdravé není hlavně klasické bílé mléko v krabici nebo butalce ... pokud se jedná o jogurty jako třeba bílá activie,ta už zase není až tak špatná ,ale pořád to není ono.. Mějte se a i Vám přeji jen a jen zdraví (L) Iva
Adgam 17. 2. 2011, 11:08
Dobrý den, teda při čtení vašeho příspěvku mi běhal mráz po zádech. Jste šikulka, jak jste všechno zvládla. Zajímalo by mě, jak jste upravila stravu, třeba vařená červená řepa - to si vůbec neumím představit, že by to mohlo chutnat. Asi se to musí umět připravit. Chtěla bych vás poprosit o kontakt na čaje. Moc děkuji Magda brizova@seznam.cz
Zrušený účet 17. 2. 2011, 14:34
@Adgam Dobrý den Magdi, ono se musí alespoň zkusit to zvládnout- máme dva krásné kluky,dostavěli jsme domeček - člověk to nesmí vzdát ... odkaz posílám http://www.uncaria.cz Večer sednu na receptíky a něco vložím - hlavně - nejde o nic složitého - je to vpodstatě přírodní strava,používání koření bez glutamanu ...třeba ta řepa - uvařím 2 hoďky neoloupanou řepu,pak nastrouhám,zasypu tvrd.sýrem k tomu křupavý chlebík nebo bezkvasý chléb - je to taková mřížka-sice bez chuti,ale zvyknete si a pak je to mňamka .. hlavně v tom člověk nesmí hledat vědu (F) Mějte se , s pozdravem Iva (F)
adams82 17. 2. 2011, 10:57
dííííííííky (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
alfinecka 17. 2. 2011, 10:51
Dobry den Ivi, takze nejdriv VAm moc gratuluji ze jste to zvladla ,a ze je to lepsi, a preju at je to jen lepsi a lepsi. a poprosila bych Vas o tenn odkaz na ty caje. Muj mail je alfinecka@seznam.cz. a preji jeste jednou hory zdravicka, a taky abyste vse dokazala zkombinovat tak, aby stres a neustale pretizeni se Vam vyhlo na hony daleko (Y) (Y) (Y) (Y) (jablka)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:52
@alfinecka Dobrý den Alenko, posílám odkaz na stránky na čajíky, jak píšu níž, je lepší než něco kupovat člověk sám si nechat poradit v poradně,ale samozřejmě záleží na každém - nikomu nic nevnucuji. http://www.uncaria.cz Mějte se moc krásně, s pozdravem Iva (L)
KopretinkaR 17. 2. 2011, 10:48
přeji Vám dlouhý a krásný život. Nikdo z nás neví co ho kdy čeká, je vidět, že jste statečná. (F) (F) (F)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:45
@KopretinkaR Zdravím Radko, děkuji moc ...statečná -nestatečná ... člověk musí zatnout zuby a zkusit vše možné i nemožné (F) mějte se moc krásně, s pozdravem Iva
Atuna 17. 2. 2011, 10:43
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)hodně štěstí a zdraví přeju (L) (L) (L) (L)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:44
@Atuna Vlasi děkuji a i Vám a celé rodince přeji jen a jen samé zdravíčko (L) Iva
apetit2010 17. 2. 2011, 10:41
Dobrý den je to fajn že to nejhorší už mate za sebou,a je vVám lépe,prosím jaké čaje jste pila hlavně z těch peruanských,
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:43
@apetit2010 Dobrý den Nadi, důležité je hlavně,kde ty čaje koupíte - někde nabízí jakože levnější a drcené,nám se v rodině osvědčili přímo čaje jak říkám šité na míru podle stupně nemoci , píši odkaz http://www.uncaria.cz Je tam i poradna s lékařem.... já mám třeba Vilcacoru,Lapacho... Mějte se krásně, s pozdravem Iva
apetit2010 17. 2. 2011, 16:13
@ děkuji,nakupuji na Uncaria,děkuji za radu poprosit o radu právě tam ,nevšimla jsem si že tam mají poradnu díky moc ,davejte na sebe pozor a ať se daří (F) (F)
Xenulik 17. 2. 2011, 9:44
Dorý de, p.Ivanko, gratuluji, jak jste vše zvládla, mám též zdr.potíže a tak se chci zeptat zda nemate zkušenosti s http://www.patentnimedicina.cz, kontaktovala jsem ordinaci a vyčkavam, též jsem se chtěla na tuto otázu zeptat v poradně, ale nevím jak se vkládají, proto otravuji aspon Vás. Do budoucna Vám přeji mnoho sil k odpočinku a hlavně zdravičko a spokojenost. s pozdravem petra
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:40
@Xenulik Zdravím Péťo, z touto poradnou zkušenost nemám,ono je hodně lékařů a konzultantů a to horší je poznat toho správného. Bohužel v naší rodině máme nemocných více lidiček a daleko hůře než jsem já .... hledali jsme a hledali,až jsme našli kontakt přímo na zdraví z Persie a to zabírá ... zkusím to sem vložit,ale nevím zda to admini nesmáznou http://www.uncaria.cz Jinak přeji z celého srdce zdravíčko i Vám, s pozdravem Ivča
Xenulik 17. 2. 2011, 12:59
@ jste hodná, moc děkuji a přeji zdravíčko všem.
katkadu 17. 2. 2011, 9:43
Držím palečky a moc zdravím!!! (hello)
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:36
@katkadu Díky Káťo a mějte se moc fajn :-)) Ivča
betsik 17. 2. 2011, 9:41
Dobrý den p.Ivuško, tak to je fajn,že jste to zvládla a že je to dobré. Já mám problém se sestrou, zhoubný ca děl.čipku po 2 letech invaze na střevo....problém je ten že nevíme co jí vařit aby neměla bolesti břicha..je po druhé chemo, čeká ji ještě 2 serie. Pokud můžete dejte radu co a jak vařit...Už jsme slyšeli o nevhodnosti mléka (myslíte že sojové lze??) a masa...díky zdenka
Zrušený účet 17. 2. 2011, 11:18
@betsik Písnu vzkazík ... Iva

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie