Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 14 návštěvníků)

Organizér na náušnice, náhrdelníky, náramky

0.0
Organizér na  náušnice, náhrdelníky, náramky

Postup

Stále jsem měla menší "bordýlek" v náhrdelnících a náušničkách, tak jsem si vyrobila organizér :o)

Potřebujeme: látku, pevnou, já měla zbytek látky, z které se šijí nákupky, lemovku, folii - nemusí být a hlavně nějakou šňůrku, já spotřebovala tkaničku do bot.

Podšila jsem látku kartonem, kus krabice, našila nahoru tu přehnutou lemovku a pak olemovala lemovkou. Po té jsem si jen tak navrhla, jak by to mohlo vypadat, vše jsem dělala od oka, jen aby to bylo tak nějak postejnu na obou stranách.

Pásečky jsem šila, nejprve vrchní část tak, že jsem je otočila nahoru, přišila na čáru a po té otočila dolů a jakoby založila a přišila, aby to udělalo pěkné čisté poutko s konci uvnitř směrem k sobě. Snad to pochopíte, popř.pište :o)

Zde je vidět, jak je to přišité. našila jsem si tam slídu,folii, na náušnice bez úchytu, ale to záleží na vás, jak si to vytvoříte :o) Pak už jen zavěsíme náušnice,.... nahoru na ty linky jsem navěsila náušnice na afroháčky a také jsem si tam nakonec přilepila tavnou pistolí kousek polystyrénu (na pecičky) , který jsem předem natřela v barvě látky akrylkou. Tak ,snad, se tento návod bude někomu hodit...

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

SonikB 6. 10. 2012, 22:07
Moc zajímavý nápad. Díky za inspiraci ! (child1)
Lúcca260 4. 10. 2012, 21:04
super nápad (flower) (flower) (flower) a pěkná zásobička ,-) ,-) ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie