Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 27 návštěvníků)

Háčkovné Ponožky

0.0
Háčkovné Ponožky

Postup

Ponožky jsem háčkovala z vlny Hit multicolor od společnosti Vlnap .Háčkem č.4,5.
Velikost uvedená v návodu je na 5-ti leté dítě vel.30-31 (máme malého sloníka :) )

začala jsem rantlem nad kotníkem mám ho delší aby malému bylo teplo.

1řada. 20řo
2.řada začnem 1řo a dále 19 ks celkem vždy 20ok. Krátké sloupky vpichujeme vždy do očka pod druhou nitku od nás viz.foto s nákresem.
3.-34řada opakujeme to samé.

když máme hotový rantl spojíme ho tak že budeme háčkovat PO po spojení budeme dokola háčkovat KS celkem 34ok a dohromady 3 řady každou započneme jedním ŘO. U čtvrté řady uděláme pouze 17Ks a pokračujeme 17ŘOspojíme dokola (tím vznikne místo na patu)pokračujeme jestě jednu řadu KS. Dále uděláme 6 řad DS řadu vždy zpočneme 2řo. ukonce začneme ubírat a nakonec to sešijeme. a vrátíme se k patě.

Pata začneme ve stžředu paty viz foto a obháčkujeme dokola KS s tím, že vždy když budeme u středu paty budeme vpichovat a do druhého očka tím se nám začne uzavírat. takto budeme pokračovat dokud patu nedokončíme na závěr to sešijeme by nám tam nevznikla špička která by tlačila.

Je to můj druhý návod tak se omlouvám jestli je napsán nesrozumitelně kdyžtak piště a já se pokusím doplnit tento návod jsem našla na http://www.youtube.com/watch?v=Ek-nhi4BuSw přišel mi opravdu jednoduchý :) hezký den přeji

začátek rantlu

pata

začněte v prvním očku od středu

ponožky

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

rohlíčková 4. 2. 2013, 16:42
ponožky jsou parádní, taky zkusim... sloník vypadá jinak, naše malá 9ti letá slečna má nožku jak popelka :-) 37 nosí moje tenisky :-$ (Y) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie