Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbil jeden návštěvník)

řídký krém nebo tvaroh

0.0
řídký krém nebo tvaroh

Postup

Vzhledem k tomu, že hodně a ráda peču, někdy se mi stává, že krém do moučníků, tvaroh do buchet a koláčů je řídký a teče, nelze s ním pracovat. Přišla jsem na vychytávku, každá znáte puding za studena, stačí poprášit problémovou hmotu a zašlehat je je problém vyřešen.Chutě prodávají různé, mám stále nějaký sáček načatý v lednici a používám, a už se nenervuju, že krém mi zkazil moji snahu a práci.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

petrulka 22. 7. 2013, 16:29
puding se přece přidává odjakživa a stačí obyč. (F)
Kornelie 18. 7. 2013, 21:40
Ahojky, já používám už dávno ale né puding jen obyč.škrob (Y)
Cenklice 19. 7. 2013, 8:07
@Kornelie škrob? ale pak to musí být tepelně upravené, ale do krému se to použít nedá, když už krém je hotový a je řídký, ano místo pudingu škrob uvařit, to ano. :-$ :-$ :-$
Lenyna 22. 7. 2013, 13:02
@Cenklice Škrob přeci nemusí být vždy tepelně upravený *-)Používám k vyvalování marcipánu.....pokud se nejí takhle neupravený denně a ve velkém množství,nemělo by to vadit. *-) *-) *-)
ketyredl 18. 7. 2013, 19:37
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L)
Ehnes 18. 7. 2013, 9:56
pridavam se - ja pouzivam stejnym zpusobem slehackovy ztuzovac
Cenklice 18. 7. 2013, 17:55
@Ehnes díky za radu vyzkouším tento pomahač! :-) :-) :-) :-) :-)
Ehnes 18. 7. 2013, 21:51
@Cenklice ja ho mam v kilovce ,-), pridavam podle potreby i do kremu na tiramisu, tvarohovych ..... je to lepsi, nez se parat s zelatinou ,-)
Twipz 19. 7. 2013, 20:56
@Ehnes Přesně!Ztužovač za studena je perfektní vynález!!!
Cenklice 19. 7. 2013, 8:09
@Ehnes mohu vědět, kde se dá koupit a případně značku, když je to dovoleno! :-) :-) :-)
Ehnes 19. 7. 2013, 11:01
@Cenklice Dani, tak to asi neporadim, ja bydlim v Nemecku, kupuju ve velkoobchodu a je to asi znacka RUF, tou si ale nejsem jista, mam to presypane. Jinak, pokud chcete mit rychle hotovy krem na zakusek, vyslehejte ten puding bez vareni misto s mlekem, se slehackou (Y)
Cenklice 19. 7. 2013, 20:26
@Ehnes Díky za odpověď, puding se šlehačkou znám z receptu na buchtu HRK HRK, tam se ještě přidá mandarinkový kompot a vše na napatlá na piškotový korpus. Ještě jednou díky a mějte se krásně v Německu!!! :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
martinafe 18. 7. 2013, 9:52
já bych k tomu jen dodala že nefunguje puding za studena z kauflandu takový ten obyč. dobrý je od dr. Otkera (Y)
Cenklice 18. 7. 2013, 17:55
@martinafe ano, souhlasím, bála jsem se uvést značku, abych neděla zakázanou reklamu :-D :-D :-D :-D
martinafe 18. 7. 2013, 23:42
@Cenklice jo to já si zase nemůžu vzpomenout jak se ta špatná jmenuje a tu dobrou tu bych k návodu klidně dala, od toho je to návod ne? Aby vás tu někdo pak nezprdnul že koupil ten"obyč a mohl to vyhodit do koše" já bych to tam radši napsala. já byla teda vzteklá hodně když jsem dělala krém na buchtu a mělo to být tuhé a ono to bylo jak jogurt, (6) (zip) +o( ale pro příště už vím že šetřit nemá smysl ^o)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie