Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 17 návštěvníků)

Prasátko na poklady

0.0
Prasátko na poklady

Postup

Krabice od dětských botek, 5 roliček od toaletního papíru, mechová guma barvy jaké chcete jsou použity na ouška rypáček a čepičku(koupíte v papírnictví), oči, plyšové drátky barvičky jsou na vás, nůžky,lepidlo,štětec, růžovou akrylovou barvu na prasátko a jednu ještě dovnitř krabičky dle vašeho výběru a sešívačku.

Vezmeme 4 roličky a zkrátíme je na 6cm(nožky),poslední zkrátíme na 3cm(čumáček).Tyto části nalepíme na krabici a počkáme až to zaschne,potom vše nabarvíme,opět necháme zaschnout.Nalepíme oči a z mechové gumy vystřižená ouška a kolečko jako rypáček a do něho nalepte dvě malinké kolečka jako nosdry.Pak z drátku smotaných do sebe vytvarujeme ocásek a zapíchneme zezadu do krabice. Do pěnové hmoty si na klobouček uděláme dvě kolečka stejná a z další aby byly jinak barevné pruh,ze kterého srolujeme a klobouček a vzadu secvakneme sešívačkou.Poto, podle kolečka ve spodu uděláme půlměsíček jako kšilt kloboučku vše slepíme a pak připevníme ke krabičce.
Inspirace byla z brožurky o tvoření ZE VŠEHO JDE NĚCO VYTVOŘIT z nakladatelství TOPP

Nožičky po přilepení musíme zatížit aby se nám to potom neodlepovalo a zatím můžeme natírat barvou

natřeme i ze vnitř přilepíme očička a čumáček opět zatížíme

detail hlavičky s kloboukem

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Gaaby 5. 7. 2010, 20:45
(Y) (clamp) To je pěkné! |:o) Moje starší dcera (X) vyrobila mé mladší dceři (child9) k narozeninám zase z krabice od bot zámek pro princeznu: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2908879
muchlanek 3. 7. 2009, 20:13
(clamp) (clamp) (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie