Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

Jak si uchovat čerstvou petrželku

0.0
Jak si uchovat čerstvou petrželku

Postup

Otrháme ,omyjeme,rozmixuji s troškou vody,dám do tvořítek a zamrazím,vyjmu zmražené dám do mikroténu a mám zásobu čerstvé petrželky,dělám to i s ostatními bylinkami.

dáme do tvořítek

zmražené do mikroténu

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

chopper Jája 28. 10. 2009, 12:01
Já nasekám na malé kousky a dám do mrazáku v krabičce,do sáčku dám i celé stonky které pak vytahuju do vývaru,dělám to i s celou celerovou natí (Y)
PRATELKA 28. 10. 2009, 12:24
@chopper Jája (Y) (Y) (Y) jo přesně tak to dělám i já (hello) (hello)
terinaf 26. 10. 2009, 21:22
mražená ztrácí to správné aroma,já suším, je to lepší uchová si chut (F) (F) (F)
irena49 28. 10. 2009, 17:17
@terinaf Mražená nať aroma neztrácí, naopak sušená mi připadá že mám v polévce seno. Já petržel umyji, nechám osušit a pak nakrájenou na drobno dávám do skleniček od dětské přesnídavky a šum do mrazáku. Sklenice nepraskne, není tam totiž voda.
PRATELKA 28. 10. 2009, 12:25
@terinaf neztratí ani to nejmenší a chuť je právě jako čerstvě utržený :-) :-)
Evásek.cz 26. 10. 2009, 18:00
sulipupi 26. 10. 2009, 17:57
A já ji orvu ze stonku, dám do sáčku do mražáku, až zmrzne, sáček vyjmu,pořádně ho promnu v ruce, tím nahradím mixér ;-), petželka je na malé kousky. Nechám v sáčku a postupně odebírám (F)
Zdenča 56 28. 10. 2009, 10:36
@sulipupi :-Djá taky ;-)
leni0323 26. 10. 2009, 17:30
já petrželku nasekám na jemno a dám do jakékoliv plastové nádoby a do mrazničky, dělám to několik let a je to super, jak čerstvě natrhaná (D)
šarik3 26. 10. 2009, 17:21
(Y) Dělám taky tak. |:o) |:o)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie