(návod
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Čerstvá petrželka
Postup
Pro všechny kterým v zimě došla zamražená petrželka :D Jelikož moje dcera miluje vývar, tak spotřeba u nás je opravdu veliká, v podstatě vařím nějakou polívku, vývar, nějakou polívku, vývar.... atd.
Takže z kořene petržele, co dávám do polívky, uřežu z vrchu cca 1-2 cm, dáme na misku s vatou a pak už jen čekáme až se zazelená :D Nezapomeňte zalévat, většinou dávám větší misku a postupně jak zpracovávám pertžel, tak přidávám "hlavičky".
Takže z kořene petržele, co dávám do polívky, uřežu z vrchu cca 1-2 cm, dáme na misku s vatou a pak už jen čekáme až se zazelená :D Nezapomeňte zalévat, většinou dávám větší misku a postupně jak zpracovávám pertžel, tak přidávám "hlavičky".
detail. Už se zazelenalo, hurá :D
Líbil se vám návod? Podělte se o něj s přáteli
Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k návodu
gembek
(upraveno)
18. 2. 2010, 10:04
taky takto "pěstujeme" mladej je strašně nadšenej, roste to docela rychle :o) ideální pro netrpělivé zahradníčky
mišus
(upraveno)
17. 2. 2010, 12:12
Super nápad! U nás je také pořád vývar s nudličkama a hlavně hodně, hodně zeleniny!
LenHav
(upraveno)
16. 2. 2010, 21:18
No tak to je bomba návod, to by mě tedy nenapadlo, já ho polívky hážu suchou nasušenou nať, ale tohle je podstatně lepší u nás je taky polévkovo DÍKY MOC ZA SUPER NÁVOD
dominok
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:00
jako děti jsme to mívali na okně pořád a tímto jste mi to připomněla petrželku miluju a vývar jsem jako malá hlavně s knedlíčkama taky mohla jíst pořád
Atida
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:38
@dominok
moje mladá ho má na oběd i na večeři a jak říkám hlavně stále dokola Když se zeptám co mám vařit za polívku..... nudličkovou
oasisek
(upraveno)
16. 2. 2010, 11:43
mám to tak už asi 5 dní a né a né se zazelenat
gembek
(upraveno)
18. 2. 2010, 10:07
@oasisek
zazelenalo se? Někdy je ten vršek hooodně zaschlý tak se mu nechce, ale u nás je snad 100% úspěšnost, vždy se brzo zazelená. A to ten odkrojek nenechávám tak velký
Atida
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:35
@oasisek
vydržte, určitě se zazelená, hlavně zalévat
Zrušený účet
(upraveno)
18. 2. 2010, 18:31
@Atida
dokud neshnije, a takový "úspěchy" jsem měla
jarla
(upraveno)
16. 2. 2010, 11:08
udělat to tak s cibulí mě nenapadlo,ale vyzkouším,jinak je problém sehnat teď petržel,většinou mají jen pastiňák
moravian
(upraveno)
16. 2. 2010, 10:53
Dííííky, to mě opravdu nikdy nenapadlo
Atida
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:35
@moravian
mysimysi
(upraveno)
16. 2. 2010, 10:51
. Dělám to tak s cibulí
moravian
(upraveno)
16. 2. 2010, 10:55
@mysimysi
Zdá se, že máme stejný šátek pro miminka. Je to Šanami???
mysimysi
(upraveno)
17. 2. 2010, 12:07
@moravian
Jj, dostaly jsme ho od taťky k vánocům . Předtím jsme měly Čendulku, ale šanami je pevnější, lepčejší
Viko
(upraveno)
16. 2. 2010, 10:48
také dělám a jde to i s cibulkou menší a mrkev taky dávám je pak jak čerstvá celou zimu jí mám zasypanou v písku a ve sklepě
Atida
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:36
@Viko
nemám sklep, musím si vystačit s tímto
Pepa01
(upraveno)
16. 2. 2010, 10:45
ze ma to nenapadlo skor super napad
Atida
(upraveno)
16. 2. 2010, 12:36
@Pepa01