Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 36 návštěvníků)

přesnídávka pro miláčky

0.0
přesnídávka pro miláčky

Postup

Výroba přesnídávek :-)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY 1250 gr- čisté váhy naloupaného ovoce/JABLKA+jahody,mango,hruš​ka,broskev,banán...prostě to ovoce jakou přesnídávku si zrovna přejete:).....// 1/2 litru vody cca 250gr cukru//dle vaší chuti// 1 pudinkový prášek

POSTUP PŘÍPRAVY Základem přesnídávek jsou vždy jablka!!! dle přání a chuti jakou chcete přesnídávku si část z 1250gr čistého ovoce nahradťe-jahodami,meruňkami,ba​nány,mangem atd. ovoce k jablíčkům namíchejte cca 1/3 a 2/3 JABLEK, JABLEK MUSÍ BÝT VŽDY VÍCE a nebojte stačí -např.jedna větší hruška a přesnídávka bude hrušková!! //u jahodové cca250- 300gr jahod,mango váží cca 280-400gr//

OVOCE OČISTÍME-NALOUPEME-DÁME DO HRNCE- PŘIDÁME 1/2 LITRU VODY CUKR //může být i třinový,ale změní se lehce chuť// UVAŘÍME-ROZMIXUJEME//i během varu// nechte si trochu vody na rozmíchání pudinkového prášku PŘILEJEME//připravený v trošce vody//

PUDINKOVÝ PRÁŠEK LEHCE POVAŘÍME A NECHÁME "ZATÁHNOUT" NAPLNÍME DO SKLENIČEK//tato poprce je cca na 7-8 přesníd.lahviček// já skleničky otáčím //šroubovací//na cca 20hodin dnem vzhůru a naprosto to stačí,žádná se mě zatím nezkazila a to je neskladuji v lednici ,ale v klasické špajzce v panelákovém bytě!! ještě k pudinku-jahodovou jsem zatáhla jahodovým,banán.banánovým atd.,ale jinak je na vše výborný vanilkový pudink a pro úplně první začátky a pro maminy , které řeší stravu bio jsem používala biopudink MŇAM MŇAM přeji :))

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Agiska 1. 10. 2011, 10:04
Renatko,právě jdu vyzkoušet (F) (F) (F)...moc děkuji za bezva návod,snad se mi povede a dětem bude chutnat (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
alooscha 21. 7. 2011, 23:36
Já vařím přesnídávky jen z ovoce a to nemíchám dohromady. Vždy zvlášť - jahody, meruňky, jablka ... Ale to záleží na chuti každého. Puding nepřidávám. Ovoce krátce provařím, z jahod odeberu šťávu (jinak by byly přesnídávky příliš řídké), rozmixuju, dle chuti dosladím (jablka nesladím vůbec), naleju do skleniček a krátce sterilizuju. Dělám takto již několik let a úspěch je 100% zaručen (L)
cervenka 18. 7. 2011, 11:39
Dobrý den, přesně takto je dělám už několik let - máte pravdu, jsou výborné...někdy přidávám ještě trochu ovesných vloček, aby byla přesnídávka hustší a aby víc zasytila.. (Y)
1987 18. 7. 2011, 8:43
dělám přesnídávku, ale bez pudungu a cukru, proč nedát dítěti jen čisté ovoce?
Emily212 17. 7. 2011, 14:17
tak mne sa to teraz uplne hodilo ze je to v navodoch ,-) ,-) ,-) recepty nepozeravam ale tento prisiel prave vhod (Y) (Y) (Y)
gabikaKa 16. 7. 2011, 22:07
Reni, toto patrí do receptov. Podľa mňa by to v návodoch nikto nehľadal :-$ (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie