Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 20 návštěvníků)

Svícen z jablka

0.0
Svícen z jablka

Postup

Z jablka ulomíme "bubáka", do místa po něm dáme modelínu, do té zapíchneme svíčku. Dále do ní můžeme píchat větvičky, (slamněnky, atd...). Na špejle napícháme želé bonbóny, sušené ovoce - já dávala sušené švestky, špejle zapícháme do jablka. Na špejle jsem dala i celou skořici. Dále jsme do jablka píchali celý hřebíček. Pomáhal dvouletý syn - jak s výrobou, tak s ujídáním :-)

Příprava ingrediencí a svíčka zapíchnutá v modelíně

Píchání hřebíčku

Hotovo!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

danca81 1. 12. 2009, 12:24
jéééééééééé (Y) (Y) (Y) (Y) to už jsem dlouho neviděla :-) :-) :-) naposledy myslím, když jsme to dělali ve škole ;-) Taky mám doma dvouletého syna, takže určitě zkusíme :-) :-) :-) děkuji za připomenutí (andel) (stromecek) (andel) (stromecek) (andel) (stromecek)
MisaW 1. 12. 2009, 13:07
@danca81 Já si na to taky vzpomněla až při nedělním výletu do skanzenu, kde to měli v každém okně... Ještě jsem hledala návod na Netu, jak se tam zapichuje ta svíčka - už jsem si to nepamatovala, že do modelíny ;-) *-)
Dahasa 14. 12. 2011, 11:18
@MisaW Dobrý den, dnes jdu do školky vyrábět *-) a celý den přemýšlím jak tam tu svíčku "zadlabu" ,-) ,-) ,-) Ještě že to tady je dííííííííík (Y) mě by to nenapadlo (C)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie