Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 46 návštěvníků)

Pracovní listy pro předškoláky

0.0
Pracovní listy pro předškoláky

Postup

Milé maminky,
také máte doma malé nezbedné lumpíky, které jen těžko zabavíte a když, tak hledáte zábavu která jim i něco přinese? Mám šikovnou kamarádku (učitelka z MŠ současně na mateřské) která dostala báječný nápad jak nemuset dokola kupovat pracovní sešity pro předškoláčky :-)

Potřebujeme:

- tvrdé desky nebo šanon kam lze vkládat euro fólie

- euro fólie nejlépe hladké

- fixu stírací co se používají na tabule

- hadřík nebo houbičku na stírání vytvořených dílek :-)


Pak už jen stačí namalovat různé hádanky a hlavolamy jako to udělala moje kamarádka nebo použít ty kupované jen rozdělené na jednotlivé listy a vložte do fólie. Vaše zlatíčka můžou dle libosti tvořit a pak jen stačí setřít a můžete začít znovu. Super. Našeho Matyáška teď od tohoto sešitu nemohu odtrhnout. :-))

Desky si můžete libovolně vybarvit, popsat

Kamarádka nám sama nakreslila různe pracovní listy, já přidala ty kupované jen rozdělené na jednotlivé stránky

Lze vkládat opravdu cokoli :-))

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

cetina 1. 6. 2010, 8:17
Dobrý den paní Aneto, velká pochvala - opravdu super nápad. Též jsem se motivovala a vytvořila jsem desky pro dceru, včera u toho vydržela přes 1,5 h, a to je takový diblík. Děkuji Jana (Y)
IVA 75 3. 3. 2010, 19:56
(Y)TAKÉ TAK DĚLÁM, JEN NESTŘÍHÁM SEŠIT, ALE EUROOBAL PODÉLNĚ ROZŘÍZNU A MÁM JAKO DESKY - NENÍ TAKOVÁ SPOTŘEBA , UDĚLÁM TŘAK 15 KUSŮ A POTOM OBRÁTÍM TIPY PRO vÁS VÍC JAK 500 http://picasaweb.google.com/andiemacleod/FejlesztesUjjfestes malování bříšk\y prstů http://www.omalovankyprodeti.cz/k-vytisknuti/velikonocni-obrazky/ http://www.omalovankyonline.cz/category/rocni-obdobi http://www.i-creative.cz/2008/03/16/motylci/ http://picasaweb.google.cz/daisylouduck papírové oblečky -krásné http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=2888&order=1 masky http://picasaweb.google.com/andiemacleod/FejlesztesUjjfestes malování bříšky prstů http://picasaweb.google.com/ursulajda/PracovniListyProPredskolaky
aanet 3. 3. 2010, 17:59
@i-Terka Děkuji za odkazy já čerpám z těchto tak pokud neznáte nakoukněte: http://www.predskolaci.cz/?tag=pes opravdu tam najdete dost inspirací nejen na motoriku. Krásný večer Anet W. (Y)
mimkadva 26. 4. 2013, 1:01
majulenka 3. 3. 2010, 14:27
tak tomu říkám nápad (Y) (Y) (Y) vše mám doma, jen ne ty pracovní listy ,-) ,-) ,-) ale určitě vyzkouším, dcerku tohle "hraní si na školu" baví ,-) ,-) ,-)
moravian 3. 3. 2010, 14:23
Bezva nápad, určitě využiji. Díky (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie