Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

Jak na mravence

0.0
Jak na mravence

Postup

Dlouhou dobu jsem bojovala s marvencema v kuchyni. Nemohla jsem na nic přijít, co by je zlikvidovalo. Zkoušela jsem sypat kafe, sůl i sodu, ale vždycky přežili. Nedávno jsem při úklidu objevila starý sprej na blechy. Na psa už se použít nedal, tak jsem ho vyzkoušela na mravence. Hned se zkroutil a umžel. Tak jsem pořádně vystříkala celou kuchyň a zatím ani jeden. Tak snad už budu mít opravdu pokoj. Vyzkoušejte a přápadně dejte vědět, jaké byly výsledky.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

gabikaKa (upraveno) 18. 8. 2010, 15:03
Nás tiež tento rok húfne navštívili brablenci. Keďže najviac sa im páčilo v kuchyni, nechcela som použiť žiadnu chémiu. Na istý čas sa mi osvedčil vysávač - ten som mala asi tri dni v pohotovostnej polohe a zapínala som ho priemerne 20x za hodinu ^o) ^o) (tudledudle). Na istý čas mršky čierne odpochodovali, keďže videli, že príbuzní im miznú v nedohľadne trúby. Asi po dvoch týždňoch (za ten čas som sa stihla pochváliť všetkým známym s mojou úžasnou a hlavne ekologickou vychytávkou) sa vrátili na tvár miesta, a to v takých počtoch a na takých miestach, že slabšie povahy kolabovali - doslova kypeli z hlinenej dózy s medom, cukorničky, z chlebníka, pendlovali po tanieroch v kredenci, tancovali okolo sporáka, krúžili v 30stupoch okolo koberca v jedálni, pri varení sa mi po nohách šplhali až do ...ehm... :-@ (6) Bol to väčší adrenalín ako bangee jamping môjho muža. Lenže ja som zaň nedostala certifikát +o(. Jedného dňa som im do cesty postavila taký zelený plechový domček Biolit. Neviem, či zapôsobila ruka božia, ale od tej doby je u nás mravcoprázdno (child2) (plavec) (leto) (kytara) (radost) (radost).
krja 11. 8. 2010, 12:04
Dobrý den, děkuji za typ. Já jsem nikdy doma mravence neměla. Ale najednou se mi doma cca před třemi týdny objevili. Mám je v kuchyni, v lince, na koberci. No prostě všude. Problém je však v tom, že mám roční dcerku, která je věčně na zemi a pořád všude šmejdí. Myslíte si, že jí ten postřik neublíží? Já jsem slyšela, že mravenci nemají rádi skořici. Tak jsem jí nasypala v lince i kolem ní. Mravenci se tam už neobjevují, ale jsou tam, kde skořice není.
TheSmartie 15. 7. 2010, 16:51
Zkroutil a UMŽEL ,-) ,-) ,-) Mravence naštěstí nemáme, ale moc jste mě pobavila (Y) Niki
baleno 9. 7. 2010, 10:16
No holky koření hřebíček je také super nejlépe trochu nadrtit a jste 100% bez těch potvor
Klandy 1. 7. 2010, 15:51
Já na mravence používám otevřený prázdný obal od zubní pasty. Třeba do pískoviště, nebo altánku. Mravence to sice nevyhubí, ale odsunou se.
bebeda 1. 7. 2010, 15:16
Holky, moc děkuji za tipy! (clamp) (clamp) Mravenci, to je věčný boj (6). Hezké prázdniny!! (hello)
farlana 1. 7. 2010, 9:31
Moc děkuju za typ. Dám si na linku taky to víčko s tim prdopečem. Doufám, že už budu mít pokoj napořád. Díky moc* (X)
Viko 30. 6. 2010, 21:36
přesně tak prdopeč mě taky pomohl,co si pamatuji měli jsme je v baráčku léta pak jsem se vdala a odstěhovala po čase vrátila a eha mravenci prodeč a bylo po nich a neukázali se už tak celích 13let (Y) (Y) (Y) (Y)
tomtyna 30. 6. 2010, 21:08
Dobrý den Andrejko s těma mravencema jsem už vykoušela všechno a nic nepomohlo ani ty domeček atd. když před měsícem ,jsem tu měla bráchu a už jsem byla stekla furt zamačkávat mravence vječně věku jsem měla plnou kuchynskou desku ,tak mi brácha poradil to aby jsi na něco nasypala prášek do pečiva tak jsem jsi ho dala na zavařovací víčko mám ho na kredenci a nemám ani jednoho mravence a opravdu to funguje a nemám v kuchyni ani jednoho mravence,pomohlo to na 100% (Y) (Y) (Y) (Y)
irisek 1. 7. 2010, 16:45
@tomtyna Mirčo tak to také zkusím jdu na to hned mám tam pořád černo loni byli jen na parapetu a letos o kus dál.
tomtyna 1. 7. 2010, 21:29
@irisek Irenko já je měla taky všude mravence na hodbě na záhodě v kuchyni a co moužím vám prášek do pečiva tak mám od mravenců klid ,i ven jsem dala prášek do pečiva a ventu taky nejsou ani ve skleníku,a vím že to 100% funguje a nemusim kupovat žádný drahý cajky co nemáj žádnej ůčinek a prášek do pečiva stojí cca 4 kč . (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
IRIS128 2. 7. 2010, 7:55
@tomtyna nam prasek do peciva nepomohl ,-)
růžík 18. 8. 2010, 8:21
@IRIS128 u nás kypřící prášek a vlastně vůbec nic skořice............vůbec jim to nevadí, vyzkouším asi ten sprej na blechy

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie