Zobrazit přihlášovací formulář

Háčkování

Přidat návod
(návod si oblíbilo 13 návštěvníků)

Pouzdro na mobil

0.0
Pouzdro na mobil

Postup

Tak jsem pod stromeček dostala nového mobila, a pořád jsem přemýšlela jaké pozdro na něj.
Nakonec jsem se pustila do háčkování.
Zhotovila jsem si z dlouhých sloupký obdelník (dle vel. mobilu) a uháčkovala na výšku mobilu, poslední 2 řady jsem udělala na zpevnění z krátkých sloupků, a olemovala řadou zpětných krátkých sloupků.
Pouzdro jsem vzadu uprostřed zháčkovala, a pak spodní díl (dno) je také zháčkované (ale může být i sešité...). Do vršku jsem si uháčkovala šňůrku a provlékla kolem okraje (dobrá na stáhnutí, aby mobil nevypadl). Vzadu jsem konce šnůrek provlékla stahovadlem (jistě máte doma nějaké navíc z bundy, kalhot atd.) a udělala uzel. Na přední díl pozdra jsem u jednoho zhotovila vločky viz návod zde na mmb a na druhé jsem zhotovila kytičky.
Mobil jde dobře z tohoto pouzdra vyndávat, nepoškrábe se a hlavně ušetříte dost korunek....
Hezké tvořeníčko!

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

cvrnda 29. 12. 2010, 21:21
(clamp) (clamp)děkuji tak pro tohle jsem sem dneska vlezla taky mi ježíšek přinesl dotykový mobil a pouzdro stojí od 250 kč nahoru. Jakou vlnu jste použila děkuji moc
janinka012 29. 12. 2010, 22:42
@cvrnda No já jsem na tom taky tak. Také jsem dostala dotykový mobil a nechtělo se mi vyhazovat ty šílené peníze za pouzdro. Použila jsem středně silnou vlnu prostě zbytky co dům dal...a z toho vytvořila tyto dvě pouzdra. To černé mám zatím já a to fialkové mám pro babičku, taky dostala nového mobila. Tak jsem jí jedno také vytvořila.. (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie