Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

Návod a střih na rifle pro Kena

0.0
Návod a střih na rifle pro Kena

Postup

Nejen Barbie, ale i její milý Ken, potřebuje mít něco na sebe. Rifle jsou samozřejmě základem šatníku každého správného „chlapa“. Ken bude připraven na většinu příležitostí, které si jen Vaše děti při hraní vymyslí. Ať už jsou to akce v ležérním stylu, kam oblékne k riflím tričko nebo si pro slavnostnější příležitosti k riflím může vzít košili či sako.
Připravte si riflovinu a jednoduchý střih na kalhoty, který použijete zrcadlově. Kalhoty budou v tomto případě složené pouze ze dvou dílů. Přeložte látku napůl a obkreslete střih tak, aby vznikla jedna nohavice kalhot bez bočního švu – nezapomeňte na asi 1 cm přídavky na švy. Toto proveďte ještě jednou zrcadlově, aby Vám vznikla druhá nohavice. Zapravte všechny okraje pomocí entlovacího stehu, aby nedošlo k jejich třepení a případnému párání švů.
Potom si založte obě nohavice u spodu podle požadované délky a přešijte rovným stehem. Obraťte lícovou stranou k sobě a sešijte - tím vám vzniknou vnitřní švy kalhot, poté je převraťte z rubu na líc a sešijte zevnitř přední část sedu k sobě, zadní část přešijte jen částečně. Potom nejprve kousek po obou stranách založte a přešijte – kalhoty se Vám vytvarují a budou Kenovi lépe „sedět“.
Nakonec založte v pase a přešijte pásek rovným stehem. Na obě strany vzniklé vzadu pro zapínání, našijte suché zipy pro snadné oblékání. Můžete ozdobit v pase například přešitím některým z dekorativních ozdobných stehů. V tomto případě použijte nit v kontrastní barvě, aby byl výsledek efektní. Stejně můžete vyzdobit i spodní část nohavic nebo boční švy, pohrajte si se svojí fantazií a vytvořte nekonečně mnoho variant, Vašim dcerkám budou jistě zářit oči radostí!

Fotonávod a střih najdete na stránkách http://www.nej-sici-stroje.cz
Lenka

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Kris75 20. 10. 2011, 22:33
Super, prave zaciname Barbie-maniu, tak vyskusam! (Y) (Y) (Y)
Brz 20. 10. 2011, 21:37
Přímý proklik na fotonávod : http://www.nej-sici-stroje.cz/strih-kalhoty-ken/ (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie