Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 11 návštěvníků)

Domeček pro panenky (Barbie )

0.0
Domeček pro  panenky (Barbie )

Postup

Domeček je ze dřeva sololit . Výhoda tohoto dřeva je že je velmi lehoučký a docela dobře se sním pracuje ale zase něco vydrží ....stačí nůž na koberce a vyříznete vše co potřebujete (Okna,dveře) . Sololit jsem sehnala v Hornbachu kde mi rovnou nařezaly vše dle potřeby krom skosení to jsme musely udělat až doma. Dál jsme použili laťky do rohu jako úchytné body. Na střechu jsem použila šmirkový papír který jsme si natříhaly na vlnky a přilepily lepidlem Pattex fix super tím lepidlem jsme občas přilepili i nějaký ten spoj.Prvotně jsme světlo vyřešili s tyčkou na lampionu ( večinou ho mají v hračkářství ) později jsme to vyřešili žárovičkou a dvoulinkovým drátkem který je připojen k bateriim ( ty jsou dané do nečeho co bylo v autíčku je to podobné co bejvá i v některých baterkách na kolo ). Ještě nás čeká vymalování zatim na kusu sololitu zkouším klasickoku barvu na zdi a vypadá to že to bude držet.
Nábytek je z části nakoupený v obchodě a něco vyrobené z polysterenu (koupelna) ,gouč a velká postel je udělaná z takových tich pěnových kostek.

Sestavení nařezaných kusů.

Vyřezávání okýnek a dvěří , postačí nůž na koberce

přilepení smirkového papíru který je vystřižený do jednotlivých vlnek

Lepení

Světlo

Svě+tlo přízemí a zdroj

Světlo ze zdrojem

Koupelna udělaná z obalu na monitor (polystyrén)

Domečku jsme daly ještě kolečka pro lepší manipulaci a hlavně taky kvůli tomu že se nám nevešel do určeného místa díky střeše která přesahuje do stran a potřebovaly jsme o pár centimetrů dostat vejš.

Materiál : Sololitové desky dle potřebných mír ( v hornbachu ho nemají vystavený mají ho ve skladu a požádat se musí u přířezu) , lepidlo, 3 delší laťky,malinkaté šroubky,nábytkové kolečka,kobercový nůž.

Malba ...válečkem jsme trochu bojovaly že jsme to měly flekaté tak možná jeslti má někdo možnost stříkací pistole tak bych použila rači ji.

Domek se světlem (z kola vrchní podkroví ) a první patro lampionové osvětlení :) :) Pro ty co jsou jako já a el.obvodům absolutně nerozumí a neměly by kdo by jim ho mohl udělat.

tisk onrázků na zdi n jednotlivých pokojích (materiál: pěnová razitka na papír )

tisk razítek

koupelna

konečná podoba

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

betsik 2. 1. 2012, 13:26
My jsme si se segrama dělaly domeček z velké krabice, i se zaclonka atd....tvorily jsme i nabytek z různých krabicek a látek, zato dcera -tu to nebavilo, tak nevím, jestli je jiná doba a nebo po kom to dítě je .... :-S :-S
Háčkovaní NK 1. 1. 2012, 14:46
Nádhera,vyrobím dceři k narozeninám (L) (L) (L) (L) moc děkujeme za radu jak na to (Y) (Y) (Y) (Y)
kapulet 30. 12. 2011, 14:30
super, moc děkuji za fotonávod, manžel se pořád vymlouval a teď už nemůže ,-) (Y) (Y) (Y)
Rachel133 30. 12. 2011, 13:55
Moc děkuji za tento návod, my teď děláme kuchyňku, ale už když jsme ji začali vyrábět, tak jsem manželovi říkala, že nás potom v budoucnu čeká domeček pro panenky :-), tak jsem ráda, že nemusím návod vymýšlet, protože Váš je úžasný, ještě jednou moc díky (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L)
Piidalka 30. 12. 2011, 14:18
@Rachel133 Děkuji jsem ráda že návod pomůže, když jsem si vymyslela výrobu domečku taky jsem hledala jak blázen nějaký návod na internetu, spousta i krásných jsem našla ale bohužel byly z krabic a to by u nás asi nevydrželo. TAk držím palečky aby výroba se podařila jak Kuchyňky tak pak následně domečku je to krásný pocit když je pak na dětech vidět ta radost a taky chuť s vámi to dotvořovat. :-$
mimi1111 30. 12. 2011, 7:53
nádhera (Y) (Y)len ako dokopeme našho tatika na take veldielo? ,-) (L) (hello)
Piidalka 30. 12. 2011, 12:33
@mimi1111 Děkuji.Musím říct že jak k tomu dokopat tatíka netuším já jsem udělala návrh a vše vymyslela a nebejt hodného kamaráda který mi poradil typ dřeva a i nakonec sešrouboval bych to dělala trochu déle než dva dny. :-) Ale určitě by jste si stím poradila i bez tatínka ( možná jen u toho světla by se Vám šikla tatínkova pomoc ale dá se to vyřešit i koupením takových tich světýlek co se davají na schodiště zapínají se dotykem a jsou taková kulatá a nebo právě tou lapionovou tyčkou )

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie