(recept
si oblíbilo 87 návštěvníků)
PEČENÉ KUŘE NA ČÍNSKÉM ZELÍ A ŽAMPIONECH

Potřebné ingredience
1 KUŘE,NEBO KUŘECÍ STEHNA,1 ČÍNSKÉ ZELÍ,CCA 6-8 ČERSTVÝCH ŽAMPIONŮ,2 VELKÉ CIBULE,4 STROUŽKY ČESNEKU,KMÍN,ML.PAPRIKA,SŮL,GRILOVACÍ KOŘENÍ
Postup přípravy
PEKÁČ TROŠKU VYMAŽEME OLEJEM A NASYPEME POKRÁJENÉ ZELÍ,ŽAMPIONY,CIBULI A ČESNEK,,,POSYPEME KMÍNEM,ML.PAPRIKOU A OSOLÍME, NAHORU POLOŽÍME OSOLENÉ MASO OKOŘENĚNÉ GRILOVACÍM KOŘENÍM. VŽDY PEČU NEJDŘÍV KŮŽIČKOU DOLŮ....ASI PO PŮL HODINCE OTOČÍM A DOPEČU DOKŘUPAVA. MŮŽEME TROŠKU PODLÍT VODOU,ALE ZELÍ A ŽAMPIONY PUSTÍ DOST SVOJÍ ŠŤÁVY. MY K TOMU NEJRADŠI JASMÍNOVOU KARI RÝŽI,ALE MOHOU BÝT I BRAMBORY,TĚSTOVINY....ŽÁDNÁ KALORICKÁ BOMBA A PŘITOM NÁRAMNÁ MŇAMKA A VAŘENÍ SKORO BEZ NÁDOBÍ..:-)))

NA VYMAZANÝ PEKÁČ NASYPEME POKRÁJENÉ ZELÍ+ŽAMPIONY+CIBULI+ČESNEK+KMÍN+ML.PAPRIKU+SŮL

PŘIDÁME OKOŘENĚNÉ KUŘE A DÁME PÉCT NA 200C

A HOTOVO...PŘEJI DOBROU CHUŤ...:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kotata
(upraveno)
10. 5. 2011, 15:45
Vypadá to skvěle
Zkusím o víkendu k obědu





nahlásit

jedličky
(upraveno)
10. 5. 2011, 20:35
@kotata





nahlásit