Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

(recept si oblíbilo 152 návštěvníků)

***SYPANÁ TVAROHOVÁ BUCHTA-BEZ TĚSTA!! (rychlovka a hrozná dobrota)***

0.0
0x
***SYPANÁ TVAROHOVÁ BUCHTA-BEZ TĚSTA!! (rychlovka a hrozná dobrota)***

Potřebné ingredience

3 hrnky pol.mouky, 1 hrnek cukru krupice,1 vanil.cukr, rozinky (nemusí být), 1 prdopeč, 125g tuku (Hery či jiné), pečící papír... NÁPLŇ: 3 tvarohy (v papíru-ne vanička), 1 vejce, 1 hrnek cukru, 1 vanil.cukr, 500ml mléka...pokud dáte jen 2 tvarohy..dejte méňě mléka i cukru

Postup přípravy

Smíchej mouku, cukr, vanil.cukr a prdopeč.
Polovinu této směsi /cca2hrnky/ nasypeme na plech vyložený pečícím papírem. Náplň bude řidší (konzistence náplně je jako jogurt), tak lijeme rovnomerně naběračkou na sypkou směs..poté posypeme rozinkami.Na to nasypeme druhou polovinu sypké směsi. Nakonec nákrájíme na tenké plátky tuk-heru a poklademe jimi povrch sypké směsi , při pečení se tuk rozlije po celém povrchu.
Když krájíme poté vychladlou buchtu, nelekejte se té mouky vespod - tak to má být!!!!!!! Ničemu to nevadí...!!!
Na FOTU je buchta vypracovaná ze 2 tvarohů....

Pečeme cca30-40min..180C (já mám špatnou troubu, pekla jsem skoro hodinu)....

TENTO RECEPTÍK MI DALA KAMARÁDKA A JE TO NESKUTEČNÁ LAHODA!!!

další foto...

...další...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kouželka ID 457969
15.2.2018, 18:59
(clamp)
Vojtula ID 62962
8.7.2016, 20:35
(Y)
Svatulinek ID 432537
7.11.2015, 23:08
Je výborná, jen jsem měla trauma z té mouky na plechu, co tam zůstala po nakrájení porcí. Dělala jsem ji po prve. Rychlá a dobrá. (clamp)
Oureca ID 62627
11.10.2015, 14:36
Žádný zázrak to tedy není, u nás se už dělat nebude. Dolní část pod tvarohem je dost tvrdá. (N)
pajinka 01 ID 302132
14.7.2015, 21:38
Dneska jsem našla recept na FB a hned upekla,dobrá buchtička,zítra bude k snídani a pro návštěvu.... (Y)
Jen příště dám méně cukru...příjde mi dost sladká,jinak super.... (Y) (Y) (Y) (clamp)
Misavi3 ID 443228
9.7.2015, 22:04
mozno vyzeram ako debil ale co je to ten prdopec, dakujem
Guccinek ID 193035
30.7.2015, 19:54
prášek do pečiva ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
kopretina123 ID 306721
9.7.2015, 22:15
Prdopeč je PRášek DO PEČiva. ,-)
lada180 ID 557151
21.5.2015, 14:35
(Y)
Petysek1 ID 105495
14.6.2013, 20:28
(Y) (Y) (Y) :-p (L)
Guccinek ID 193035
5.7.2013, 20:20
Jééé, Ťééépo, kujuju (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Hannnah ID 159160
9.3.2013, 22:28
(Y)
Mišák123 ID 26487
25.8.2012, 19:05
Tak jsem zkusila a nemá chybu (Y) (Y) (Y) Moc děkuji za prima recept, určitě budu dělat častěji. :-) Trochu jsem se toho bála, ale výsledek je excelentní (Y) (F) (F) (F)
marhulda ID 118830
24.5.2012, 11:47
Tuhle buchtu miluju a asi jsem poprvé nějak špatně četla recept, takže ze všech sypkých surovin a rozehřátého másla (hery) udělám drobenku a pak tedy sypu na plech už s tím máslem. A tak mi potom ani žádná mouka na plechu nezbývá. (Y)
Lucinecka018 ID 273038
7.5.2012, 14:34
Tak jsem dostala na něco chuť s holkama a narazila jsme na tu to buchtu tak že už jí máme v troubě a jak tu píšete snad bude mňamoooozní :-) :-) :-) (Y)
Guccinek ID 193035
24.5.2012, 11:34
Určitě se povedla!!!!!! Tahle snad ani zkazit nejde ,-)!!!!Mockrát děkuji za komentík a omlovám se, že reaguji až nyní.....dřív jsem se sem nějak nedostala .... [A] [A]
Světlana11 ID 132328
21.3.2012, 13:38
Nepatří tam náhodou do náplně pudinkový prášek? Díky za odpověď
Guccinek ID 193035
21.3.2012, 21:22
Nene, náplň musí být řidší...jako třeba bílý jogurt.....samozřejmě pudink tam dát můžete-já to také jednou zkusila-ale mně to prostě víc chutnalo bez něj...takže ho tam nedávám...
zuzi ID 5023
14.3.2012, 19:09
Tak už to mám v troubě (Y) (Y)
Jsem zvědavá škoda,že si nemůžu dát na noc byla jsem na Vacu a prý nemám žrát max bílkovinu (H)
Guccinek ID 193035
15.3.2012, 17:42
A jak dopadla [A]??? Doufám, že se povedla....já myslím, že na téhle buchtě se opravdu nedá nic zkazit....Tak projednou se zhřešit může (H)
Michaela.Z ID 17801
28.2.2012, 18:21
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=2953 je to nejoblíbenější recept zde (F) taky ji doma máme rádi...mmch. dělám ji i z vaničkového tvarohu, jen uberu trochu mléka (Y)
Lůca Hajná ID 418542
28.2.2012, 15:58
Jdu na to :) to bude mňamka (Y)
Guccinek ID 193035
28.2.2012, 17:46
Určitě se povede [A] [A] [A]!!!!Úplně závidím, protože my ji zdlábli včera a už teď mi chybííííííí ,-) ,-)
Dáša59 ID 41508
27.2.2012, 20:30
(Y) (Y) (Y) dělám ji už léta v této podobě a je taky výborná http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=39838&user=41508 (H) místo papíru dávám tuk.....
Guccinek ID 193035
28.2.2012, 15:38
Mockrát děkuju Dášo (Y), ta vaše vypadá také moc moc moc žravě ,-)!!!
Folpinka ID 97278
27.2.2012, 20:07
Tak tu znám a moc nám chutná :-) (F) |:o)
JitušG ID 225411
27.2.2012, 19:10
... tuhle buchtu znám už mnoho let, doma ji dělávala už naše mamka a bývala vždy vítečná! (Y) (Y) (Y) Té mouky vespod po upečení se dá jednoduše předejít - před nasypáním první vrstvy poklademe plech (vymazaný a vysypaný) či ve Vašem případě mastný papír bohatě plátky hery či másla. Během pečení se mouka s tukem spojí a vytvoří tak pevnější základ buchty. Jednou jsem na to zapomněla a vypadalo to přesně jako na Vaší fotce :-( :-@ :-S Teď už jsi to pamatuji, přeci jen stále platí, že člověk se chybami učí ,-) :-$ ,-) (hello)
Guccinek ID 193035
28.2.2012, 15:37
Jíťo, mockrát děkuju za tip na příště, já ji dělala poprvé, recept mi dala kamarádka a už teď mne mrzí, že nezbylo, protože ta buchta je fakt skvost (zajic)!!!Neskutečně "žravá" ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky