(recept
si oblíbilo 54 návštěvníků)
Máte mlsného chlapa?Co s ním?Pomůžou rychlí utopenci od Idiny!!!!!

Potřebné ingredience
6špekáčků,3velké cibule,sáček kysaného zelí,0,5l octa pepř,kmín,vegeta,gril.koření,bobkový list,nové koření,
Postup přípravy
Dáme vařit ocet,pepř,gril.koření,vegetu,kmín,bob.list,nové koření.Mezitím si do sklenice připravíme střídavě-zelí,na kolečka nakrájené špekáčky a cibuli,a opakujeme.Jakmile směs ocet,pepř....začne vařit,přelijeme ji do sklenice s nachystanými ingrediencemi.Zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.Během dne opakujeme obracení.Po 24hodinách uležení se mohou naši chlapi pomět.Je k tomu skvělý toast a pivo.Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mia 5
(upraveno)
21. 2. 2019, 18:14



nahlásit
AKINKA09
(upraveno)
10. 7. 2012, 14:04

nahlásit

Dermajetics
(upraveno)
29. 12. 2009, 16:43
Dobrý den paní Jiřino, tak před chvílí jsme naložila do sklenice utopence, už se mco těším. jen mám dotaz, po tu dobu 24 hodin necháváte při pokojové teplotě nebo jakmile to se sklenicí prochladne dáte už do lednice?Možná se ptám blbě, ale utopence jsme nikdy nedělala.... Děkuji moc za odpověď a přeji krásný vstup do nového roku a veselý silvestr

nahlásit

KAČURA
(upraveno)
5. 3. 2009, 12:43
Tak jsme ochutnali a super
Budeme opakovat!Můj výsledek http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?album=96341



nahlásit

KAČURA
(upraveno)
2. 3. 2009, 22:22
Tak mám naloženo
,byla to rychlovka,nálev lákavě voněl a já už teď vím,že se hubnutí opět konat nebude,protože na ně budu stále chodit
Dám vědět po ochutnání
zatím










nahlásit
andela
(upraveno)
13. 11. 2008, 19:15
Tak se dívám na tento recept a vypadá fakt zajímavě. Jenom bych se chtěla zeptat kolik dáváte toho koření (vegeta, gril.koření)? Dík Irča

nahlásit
veronique1980
(upraveno)
15. 10. 2008, 19:37
Dnes jsem "utopila" špekáčky v tomto receptu
a ne 24 hodin, musela jsem ochutnat dřív - už po 3 hodinách super!!! Nálev jsem trochu poředila vodou a přidala 2 pol.lžíce cukru, aby to nebylo příliš kyselé, to by bylo pro velké pivaře, ale na pakání "jen tak" jsem to zjemnila. Fakt s tím zelím je to mňamka. Díky za recept.

nahlásit
veronique1980
(upraveno)
12. 10. 2008, 12:10
Dobrý den Jiřinko, jen se chci zeptat, než se do toho pustím
... není toho octa moc, opravdu není třeba ředit vodou? Díky moc za odpověď. Verča

nahlásit

idina
(upraveno)
13. 11. 2008, 13:26
@veronique1980
V žádném případě neřeďte.Proto jsou tak rychle projití tímto nálevem a dají se jíst opravdu brzy.


nahlásit

žabada
(upraveno)
9. 9. 2008, 12:02
Tak do toho rozhodně jdu



nahlásit

idina
(upraveno)
10. 9. 2008, 19:24
@žabada
Tak ať Vám chutnají stejně jako nám a vlastně všem kteří do toho šli



nahlásit
teoder36
(upraveno)
9. 9. 2008, 11:37






nahlásit

Kamek
(upraveno)
30. 7. 2008, 19:30









nahlásit

Jitulka31
(upraveno)
9. 5. 2010, 6:15
Opravdu jste mi " zavařila ".
. Teď dělám utopence každý týden
) Jitka



nahlásit

idina
(upraveno)
19. 7. 2008, 19:54
@Jitulka31
Jituš tak přeji atˇchutnají i skoro-rodině




nahlásit

Kamek
(upraveno)
3. 7. 2008, 10:22






nahlásit

idina
(upraveno)
3. 7. 2008, 19:17
@Kamek
jsem ráda Kami že se opět vracíte k této dobrotě


nahlásit
teoder36
(upraveno)
11. 6. 2008, 19:54






nahlásit

kolac
(upraveno)
9. 6. 2008, 23:45
Chystám se je udělat manželovi k narozeninám
.Jenom se chci pro jistotu zeptat,jestli to dobře chápu,tam se vaří jen půl litru octa a k tomu žádná voda?
abych něco nepokazila, budu je dělat poprvé
Pavlína




nahlásit

idina
(upraveno)
12. 6. 2008, 11:21
@kolac
Ano Pavli já nedávám vodu.Je to ostřejší a do druhého dne proleželé.Ať chutná manželovi a vlastně všem kteří ochutnají
Nic na tom opravdu není




nahlásit

petunie7
(upraveno)
5. 6. 2008, 12:30








nahlásit

MacekL
(upraveno)
28. 5. 2008, 16:05




nahlásit

idina
(upraveno)
29. 5. 2008, 8:09
@MacekL
Přeji opět dobrou chuť Marci


nahlásit

Katešinka
(upraveno)
27. 5. 2008, 10:30





nahlásit

Kamek
(upraveno)
22. 5. 2008, 15:05















nahlásit

idina
(upraveno)
23. 5. 2008, 9:10
@Kamek
díky,taky u nás nevydržíííííí









nahlásit

novmarketa
(upraveno)
20. 5. 2008, 11:55
Jiřinko, jsou vynikající .............
. Už jsme si tak dlouho na utopencích nepochutnali, jako po těch Vašich
. A skutečně se dají jíst hned po 24h, to je báječné. Odháníme se od nich s manželem navzájem
. Děkuji za super receptík a hned se chystám na další várku
.







nahlásit

idina
(upraveno)
20. 5. 2008, 17:59
@novmarketa
Milá Markétko jsem moooooooooooooc ráda,že Vám chutnaly.Moc mě těší pozitívní reakce,koho ne,že?
U nás jsou také bitky o tyto utopence a ¨dost často je dělávám ať jsou stále v lednici když ne ně dostaneme chuť






nahlásit