Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 97 návštěvníků)

DOMÁCÍ MANDLOVÁ PAŠTIKA - RYCHLÁ A VÝBORNÁ

0.0
DOMÁCÍ MANDLOVÁ PAŠTIKA - RYCHLÁ  A VÝBORNÁ

Potřebné ingredience

1/2 kg kuřecíh jater,250gr pravého másla, 80 ml šlehačky, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce sádla, drcený kmín,mletý pepř,bazalka,koření divočina, sůl, blanšírované mandle

Postup přípravy

Na sádle osmažíme cibuli do sklovata, přidáme játra (odblaněná),okmínujeme,opepříme a opečeme dohněda(uvnitř nesmí být syrová). Játra necháme trochu prochladnout a přidáme k nim koření,pokrájený česnek,měkké máslo,šlehačku a rozmixujeme. Podle chuti dosolíme a dokořeníme. Nakonec přidáme pokrájené blanšírované mandle. Nalijeme do formy pokud ji budeme chtít krájet, nebo do misek - jde rovnou krásně mazat na pečivo. Necháme vychladit nejlépe do druhého dne. DOBROU CHUŤ!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zdenale 8. 3. 2013, 19:42
Zkusím, vypadá dost dobře (F)
jedličky 26. 6. 2013, 22:42
@zdenale (Y) (Y) (Y)
Pami 6. 3. 2013, 16:37
Super, vyzkouším. (F)
jedličky 12. 3. 2013, 11:52
@Pami (Y) (Y) (Y)
ssonda 6. 3. 2013, 15:52
(Y) (Y) (Y) (Y) Mňam, vyzkouším (L)
jedličky 8. 3. 2013, 22:37
@ssonda (Y) :-) (hello)
anaba 6. 3. 2013, 9:16
vypadá moc dobře,to musím vyzkoušet (Y) (Y)
jedličky 7. 3. 2013, 11:29
@anaba Tak ať chutná ... (hello)
Karamelka120 6. 3. 2013, 9:07
Hmm, ta vypadá výborně. Také dělám paštiku za studena, vlastně terinku. Z krůtích jater a s brusinkovým želé. Dělala jsem ji na Vánoce jako dárek a měla velký úspěch: http://www.foodstyle.cz/products/jatrova-terina-s-brusinkovym-zele/
jedličky 6. 3. 2013, 10:25
@Karamelka120 Nádhera (clamp) (clamp) (clamp)
Karamelka120 6. 3. 2013, 13:27
@jedličky Však ta Vaše také vypadá úúúžasně (F)
jedličky 8. 3. 2013, 19:20
@Karamelka120 Díky Katko (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie