(recept
si oblíbilo 247 návštěvníků)
Výborné kuře po indicku
Potřebné ingredience
1kuře nebo kuřecí kousky(stehýnka,špalíčky),3větší cibule,asi 400g kečup,2lžíce worchestru,8-10lžiček cukru,1lžíce octa,1lžíce kari
Postup přípravy
Kuře posolit,pokapat olejem,podlít vodou a dát péct.Zpěnit cibuli,přidat vše ostatní a asi 10min.dusit.Před dopečením nalít na kuře a asi 20min nechat zapéct.Je to jednoduché a výsledek mňamózní.Foto dodám. Jako příloha rýže.
Takto pomaštěné a podlité kuře dám do trouby
Takto má asi vypadat před politím omáčkou.
A takto to vypadá hotové.
A takto na talíři.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
regis
(upraveno)
17. 10. 2008, 20:14
delam take uz ne poprve!!prave lezi "vase" kuratko v troube,bude zitra dokonce na oslavu narozenin mych deti.na tenhle zpusob my kuratko muzeme!!diky za recepr!
blondzi
(upraveno)
5. 10. 2008, 8:58
dnes budeme dělat už po několikáté strašně jsme si doma tento recept oblíbili supr supr supr
marsib
(upraveno)
3. 10. 2008, 23:29
Vyzkoušela jsem váš receptík a Pochutnala si celá rodinka Kombinace s rýží je super.
Dandulee
(upraveno)
22. 9. 2008, 20:14
Tak to jsem moc ráda,že vám chuznalo
terka 07
(upraveno)
22. 9. 2008, 11:42
Dobrý den,dnes jsem udělala a musím říct že jsem dlouho nejedla něco tak dobrýho,i má dcera baštila,a to rýži moc nejí,opravdu moc chválím a určitě udělám zase
Janci
(upraveno)
26. 1. 2008, 0:02
Jééé, tak tohle už jsem dlouho nedělala... Tak konečně mám vybráno co bude zítra k obědu Manžel kuře moc nemusí, ale tenhle Váš receptík vždycky pochválí
Lucynta
(upraveno)
7. 1. 2008, 20:04
Dneska jsme dělali k obědu a je to FAKT mňamka!! Na mě byl teda ten sosík docela sladký, takže příště dám méně cukru, ale jinak je to jednoduché, rychlé, levné. Dávám 1!!
Ivca+tobisek
(upraveno)
4. 1. 2008, 13:51
super veliká dobrota
Dandulee
(upraveno)
4. 1. 2008, 14:30
@Ivca+tobisek
To jsem ráda,že chutnalo
Amakri
(upraveno)
13. 12. 2007, 22:17
Ilonko vaše kuře po indicku už jsem dělala několikrát, ihned se zařadilo mezi naše oblíbená jídla Děkuji za super recept
Dandulee
(upraveno)
25. 8. 2007, 19:18
Jsem ráda Marcelko,že vám kuře chutnalo,mě ty vaše buchtičky taky moc chutnají,ale myslím si že když to dáte péct vše najednou,tak se vám sos brzy připeče a kuře se nestihne upéct.Proto se to tam dává zapéct až nakonec.Ale zkuste a uvidíte.Já na to kuře dávám jen kapku oleje nebo máslíčka(jak kdy),takže to nestojí ani za řeč.A množství kečupu už jsem zodpovídala,ale ještě opravím v receptu,ale je to stejně takové orientační,každý podle své chuti si může přidat ubrat,že
Kikina1
(upraveno)
29. 8. 2007, 12:35
@Dandulee
Aha, Ilonko, díky za objasnění, to mě fakt nenapadlo. Ale jak už jsem psala - svůj komentář jsem nemyslela vůbec zle Máte pravdu, asi by se to fakt připeklo, s tou cibulí určitě, o.k. možná vyzkouším tak, jak jsem napsala, možná znovu udělám tak, jak popisujete. Jinak - ještě pro mamči - nebojte se vyklopit klíďo píďo i pálivý kečup, s tím cukrem se to pěkně prolne a zůstane to tak akorát pikantní, v žádném případě to není žádná velká pálivá hrůza. Ilčo, ještě jednou děkuji za super recept, budu určitě dělat častěji. A sorry za ten dotaz na první fotku, já tekutou Ramu nepoužívám, takže mě to fakt nenapadlo, navíc mě mátlo to pokapání olejem Krásný den!!! MK
Dandulee
(upraveno)
29. 8. 2007, 13:37
@Kikina1
Jasně Marcelko,já jsem to pochopila,že jste to nemyslela ve zlém Mějte se krásně a já až dostanu tu vysněnou domácí pekárnu,tak se vrhnu na ty vaše slaďoučké recepty
Kikina1
(upraveno)
25. 8. 2007, 16:00
Díky za výborný recept - i když mám k němu připomínky ale jinak výsledek famózní. Ač jsem měla za to, že jsem koupila jemný kečup,tak jsem doma zjistila,že mám HOT či-li pálivý, nicméně výsledek byl chutě se prolnuly, bylo tak akorát pikantní (dala jsem teda toho cukru 10 lžiček,když jsem měla pálivý kečup) a přesto to bylo akorát. Ani přeslazené ani pálivé, prostě mňamka Tleskám a děkuji. A teď k těm mým připomínkám - recept je dost špatně napsaný, promiňte, ale 1 kečup - to je docela zcestné - kečupů je dneska tolik a hlavně v různých hmotnostech, nebylo by od věci napsat alespoň gramáž (jsou malé ve skleničce, větší ve skle, ještě větší ve skle, pak v umělé lahvi malé,větší,největší...... Za druhé - na první fotce to určitě není pokapané jen olejem, to žluté OLEJ NENÍ, jak píšete v popise - přijde mi to jak potřísněné obyč.hořčicí, ta však v receptu psaná není A za třetí - dle mé osobní zkušenosti,když jsem dnes připravovala - zdá se mi zbytečné tu kajdu dusit zvlášť, bylo to zbytečně mastné, když se kuře mělo dát na olej a pak ještě znovu cibule taky, navíc zbytečné dušení v dalším pekáčku. Příště to udělám tak, že dám olej, zesklovatím cibuli, vykydnu kečup a vše ostatní, promíchám, na to pokladu kuře, přikryju a děj se vůle boží v troubě Výsledek bude minimálně stejný, ale počítám, že ještě lepší,když ta majdu bude s tím kuřetem od samého začátku,tak to maso víc tu majdu do sebe "natáhne". Nic ve zlém, Ilonko, to jsou jen mé postřehy, jinak opravdu děkuji za recept, moc jsme si všichni pochutnali, s tou rýží to nemá chybu
Zuzca
(upraveno)
25. 8. 2007, 17:41
@Kikina1
na první fotce je tekutá Rama (používá se na smažení místo oleje)
Kikina1
(upraveno)
29. 8. 2007, 12:35
@Zuzca
Ale v receptu bylo napsáno pokapeme olejem, tak jak jsem mohla tušit, že to je cosi MÍSTO oleje, když tekutou Ramu nepoužívám a tudíž neznám Nicméně, řídila jsem se tím,že mi to opravdu připomínalo obyč.hořčici a pokydala jsem stehýnka hořčicí a nic jsem tím nezkazila Hezký den a díky za objasnění ) M.
bubík4
(upraveno)
25. 8. 2007, 17:42
@Zuzca
JÁ SI TO TAKY MYSLELA
bubík4
(upraveno)
25. 8. 2007, 16:02
@Kikina1
NENÍ TO NA TÉ PRVNÍ FOTCE TA TEKUTÁ RAMA?
prochec
(upraveno)
24. 8. 2007, 10:37
Tak tahle mňamina nemá chybu ,dnes už jí dělám opět ,to se zase přejíme,já jen místo cukru dala medíček,ale mňamina!!!!!!! .Moc děkuji za tip
Dandulee
(upraveno)
24. 8. 2007, 11:38
@prochec
promimi
(upraveno)
25. 7. 2007, 21:08
No tak to byla óooobří mňamina!!! Moc děkuju za tip- určitě budu dělat častěji
Dandulee
(upraveno)
25. 7. 2007, 21:13
@promimi
To jsem ráda že chutnalo
Dandulee
(upraveno)
9. 4. 2007, 8:36
To jsem ráda že chutnalo,někdy je sladčí kečup,tak stačí toho cukru míň.
Beata27
(upraveno)
9. 4. 2007, 8:45
Jídlo bylo moc dobrý, soudím dle reakce mého muže,mně se zdálo, žejsem tam dala víc cukru,na mě to bylo moc sladké,ale to nic nemění na tom,že je to super recept,příště uberu cukr a je to.
Jorix
(upraveno)
29. 3. 2007, 0:08
Tak tohle jídlo opravdu nemá chybu Jednoduché a výtečné. Hlavně manžel se toho mohl ujíst Trochu jsem jenom zředila tu omáčku vodou, protože k rýži máme raději "tekutější", ale jinak perfektní! Díky Ili za recept
baška
(upraveno)
23. 3. 2007, 20:55
Tak teď jsem sebrala odvahu a udělala toto výborný kuřátko pro tchánovce a je to bomba moc děkuju
Dandulee
(upraveno)
23. 3. 2007, 21:22
@baška
To jsem ráda že se povedlo U tchánovců je potřeba stále šplhat
baška
(upraveno)
24. 3. 2007, 16:34
@Dandulee
Ilonko to teda jo dnes jsem na oběd udělal další specialitu (kuř. nudličky se smetanou a nivou taky z MMB) ale ten Váš recept všech chutnal trošku víc VYNIKAJÍCÍ DĚKUJEME
gaavrunka
(upraveno)
18. 3. 2007, 23:59
ILONKO VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sara 1
(upraveno)
3. 3. 2007, 17:20
to je super,zítra uvařím,dík Šárka
Jana V.
(upraveno)
3. 3. 2007, 15:40
Taky jsme měli dnes k obídku. Už podruhé.
Dandulee
(upraveno)
3. 3. 2007, 17:16
@Jana V.
My to dnes taky obědvali,už asi po padesáté ale stále nám to chutná tak jsem ráda že i vám.Díky Ilona