Zobrazit přihlášovací formulář

Květinový ovál

0.0
Květinový ovál

Potřebné ingredience

Mramorovaný korpus, vanilkový krém s bílou čokoládou a vaječným koňakem, broskve, WI

Postup přípravy

upéct, naplnit, potáhnout, ozdobit - velké díky Marcele Šumperačce za inspiraci

zadní strana

bok

letecky

detail kytí

detail kytí

nesnažila jsem se zamaskovat napojení bočního pásu, naopak jsem z toho udělala přednost ( dala dopředu :-) )

věk

srdíčko

pekla jsem jeden plech z 8 vajec, vyřízla ovál, pokapala vaječným koňakem

rohy, co mi zbyly po vyříznutí oválu jsem nakrájela na centimetr široké proužky a vyskládala z nich prostřední patro, nezbyl ani drobeček - tomu se říká úsporná opatření v době krize

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie