(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pro rozhodčího
Potřebné ingredience
Korpus mechový, mléčný marcipán, krém :nugeta + máslo,
krém : 1 višňový nebo 2 jahodové, 1 vanilkový puding, 250g másla, cukr dle potřeby, 3,3 kg
Postup přípravy
Šlo mi hlavně o ten krém z kompotu. Není sladký. V kombinaci s přeslazeným marcipánem paráda.
Krém : 1 višňový nebo 2 jahodové kompoty , 1 vanilkový puding, 250g másla, cukr dle potřeby
Šťávu z kompotu doplníme vodou na 500ml, uvaříme s pudingem a cukrem. Já dala 2 rovné lžíce. Nechat vychladit. Rozšlehat máslo, postupně přidat pudingovou směs.
Krém : 1 višňový nebo 2 jahodové kompoty , 1 vanilkový puding, 250g másla, cukr dle potřeby
Šťávu z kompotu doplníme vodou na 500ml, uvaříme s pudingem a cukrem. Já dala 2 rovné lžíce. Nechat vychladit. Rozšlehat máslo, postupně přidat pudingovou směs.
Pro jistotu 2, kdyby ta větší nevydržela.
nugeta s máslem
++
++
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
blanuse
(upraveno)
19. 1. 2011, 13:47