Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

Omáčka z červené řepy

0.0
Omáčka z červené řepy

Potřebné ingredience

středně velká červená řepa, celer, zázvor, česnek, sůl

Postup přípravy

Celer (poloviční množství než řepy) a řepu nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody, přidáme na kousky nakrájený zázvor (tak 3 cm dlouhý kousek) a nakrájený česnek (5 stroužků). Uvaříme doměkka o rozmixujeme - pokud nechceme zahušťovat, rozmixovat v menším množství vody. Já podávám k dušené zeleninové směsi nebo k dušenému květáku. Lepší je, když je odleželá do druhého dne. Možná by se hodilo zjemnit jí mlékem nebo smetanou, ale nezkoušela jsem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Batmi 28. 11. 2016, 13:39
Já jsem zkusila zjemnit kokosovým mlékem, které mi zrovna zůstalo v lednici, docela zajímavá chuť :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie