(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pečené kuře v rukávu.
Potřebné ingredience
Koupila jsem si rukáv na pečení masa.Vyzkoušela jsem a je to perfektní .Tak jsem nafotila a přidávám pro inspiraci. Měla jsem kousky kuřete,stehna a křidýlka.Grilovací koření,Gyros koření sůl a sušený česnek.
Postup přípravy
Kuře jsem nasolila obalila v koření.Vložila do sáčku.,bez nějakého oleje,nebo tuku. Mělo krásnou křupavou kůžičku.Jsou k tomu přiloženy takové klipsy na uzavření sáčku.Pekla jsem 11/2hod.
V troubě se to krásně nafoukne.
xx
Už jsem pekla i uzené maso v rukávu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
brčule123
(upraveno)
3. 3. 2011, 16:34
Vyzkouším, doufám, že seženu někde ten rukáv
gonzar
(upraveno)
18. 2. 2011, 9:33
Jééé Táni, tento sáček mi koupila snacha i s kořením. Ještě jsem ho nevyzkoušela. Na návodu píší-sáček propíchat na několika místech. Ale vidím, že to není potřeba. Vyzkouším a pak dám vědět.
backa
(upraveno)
18. 2. 2011, 15:11
@gonzar
Ahoj Ali,dneska jsem v něm pekla uzené maso a perfektní.Dnes jsem to i propíchla 2x a nafouklo se to a dobrý,přidala jsem dnešní foto.
gonzar
(upraveno)
27. 2. 2011, 22:20
@backa
Táni, tak to jsi moc hodná i za typ s uzeným. Určitě půjde i obyčejné vepřové maso.
backa
(upraveno)
2. 3. 2011, 10:48
@gonzar
Ali,pekla jsem teď i vepřovou roládu,úžasné a chutné.
pipontek
(upraveno)
15. 2. 2011, 21:38
Taky dělávám ze sáčku Maggi nápady-před pečením se má sáček několikrát propíchnout jehlou a před koncem pečení se může sáček rozstřihnout a nechat dopéct kůrku (pokud se nevytvoří již u pečení) jen pozor-při stříhání uniká pára,tak opatrně,ať se nepopálíte.Renča
backa
(upraveno)
17. 2. 2011, 13:39
@pipontek
To jsem nevěděla ,že se má propíchnout ten sáček,já jsem ho nepropichovala.A taky se ten sáček tak nafoukne,když je propíchaný?? Kůrčičku jsem měla krásně křupavou,vůbec jsem nepotřebovala dopéct.
pipontek
(upraveno)
17. 2. 2011, 23:00
@backa
Taky se nafoukne a tu kůrku podle toho jak je to upečené...někdy to třeba není a někdy je to lepší,ale v každém případě je to hoodně dobré.Renča
Gabi.V
(upraveno)
15. 2. 2011, 17:20
já jsem si ty sáčky koupila u nás v Albertu(Hypernova)ještě jsem je nestačila vyskoušet brzy to napravím
Ctiborka
(upraveno)
15. 2. 2011, 14:56
maso ze sáčku je opravdu výborné. Já mám vyzkoušeno MAGGI Nápady, ale nevěděla jsem, že se dá sáček samostatně koupit Múžu se zeptat, kde se dá koupit?
backa
(upraveno)
15. 2. 2011, 16:58
@Ctiborka
Já jsem je koupila u nás v drogerii ,je to balené jak papír na pečení v takové krabičce. Já myslím,že to koupíte všude když u nás na venkově je mají
Ctiborka
(upraveno)
17. 2. 2011, 12:15
@backa
Děkuji za typ. Určitě se po sáčkách zkusím zeptat.