Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pečené kuře v rukávu.

0.0
Pečené kuře v rukávu.

Potřebné ingredience

Koupila jsem si rukáv na pečení masa.Vyzkoušela jsem a je to perfektní .Tak jsem nafotila a přidávám pro inspiraci. Měla jsem kousky kuřete,stehna a křidýlka.Grilovací koření,Gyros koření sůl a sušený česnek.

Postup přípravy

Kuře jsem nasolila obalila v koření.Vložila do sáčku.,bez nějakého oleje,nebo tuku. Mělo krásnou křupavou kůžičku.Jsou k tomu přiloženy takové klipsy na uzavření sáčku.Pekla jsem 11/2hod.

V troubě se to krásně nafoukne.

xx

Už jsem pekla i uzené maso v rukávu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

brčule123 3. 3. 2011, 16:34
Vyzkouším, doufám, že seženu někde ten rukáv (Y) (Y)
gonzar 18. 2. 2011, 9:33
Jééé Táni, tento sáček mi koupila snacha i s kořením. Ještě jsem ho nevyzkoušela. Na návodu píší-sáček propíchat na několika místech. Ale vidím, že to není potřeba. Vyzkouším a pak dám vědět. (Y) (Y) (clamp) (clamp) (F) (L) (L) (hello) (F)
backa 18. 2. 2011, 15:11
@gonzar Ahoj Ali,dneska jsem v něm pekla uzené maso a perfektní.Dnes jsem to i propíchla 2x a nafouklo se to a dobrý,přidala jsem dnešní foto. (Y) (L) (L) (hello)
gonzar 27. 2. 2011, 22:20
@backa Táni, tak to jsi moc hodná i za typ s uzeným. Určitě půjde i obyčejné vepřové maso. (Y) (Y) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (flower)
backa 2. 3. 2011, 10:48
@gonzar Ali,pekla jsem teď i vepřovou roládu,úžasné a chutné. (Y) (L) (L)
pipontek 15. 2. 2011, 21:38
Taky dělávám ze sáčku Maggi nápady-před pečením se má sáček několikrát propíchnout jehlou a před koncem pečení se může sáček rozstřihnout a nechat dopéct kůrku (pokud se nevytvoří již u pečení) jen pozor-při stříhání uniká pára,tak opatrně,ať se nepopálíte.Renča
backa 17. 2. 2011, 13:39
@pipontek To jsem nevěděla ,že se má propíchnout ten sáček,já jsem ho nepropichovala.A taky se ten sáček tak nafoukne,když je propíchaný?? *-) Kůrčičku jsem měla krásně křupavou,vůbec jsem nepotřebovala dopéct. (Y)
pipontek 17. 2. 2011, 23:00
@backa Taky se nafoukne a tu kůrku podle toho jak je to upečené...někdy to třeba není a někdy je to lepší,ale v každém případě je to hoodně dobré.Renča
Gabi.V 15. 2. 2011, 17:20
(Y) (Y) (Y) já jsem si ty sáčky koupila u nás v Albertu(Hypernova)ještě jsem je nestačila vyskoušet brzy to napravím (Y) (Y) (Y)
Ctiborka 15. 2. 2011, 14:56
(Y) (Y) (Y) maso ze sáčku je opravdu výborné. (zajic) (zajic) Já mám vyzkoušeno MAGGI Nápady, ale nevěděla jsem, že se dá sáček samostatně koupit *-) *-) Múžu se zeptat, kde se dá koupit? (hello) (hello)
backa 15. 2. 2011, 16:58
@Ctiborka Já jsem je koupila u nás v drogerii ,je to balené jak papír na pečení v takové krabičce. (Y)Já myslím,že to koupíte všude když u nás na venkově je mají (hello) (hello)
Ctiborka 17. 2. 2011, 12:15
@backa (Y) Děkuji za typ. Určitě se po sáčkách zkusím zeptat. (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie