Pečené kuřecí

Potřebné ingredience
800 g kuřecích steheních řízkú,sůl( asi 1 lžička),2 cibule, česnek podle chuti,2 lžíce sádla,1 lžíci majoránky,1/2 lžičky kmínu,3 lžíce plnotučné hořčice
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky-osolíme.Cibuli nakrájíme nadrobno,česnek najemno.Do kastorlu si dáme sádlo,přidáme kostky masa a zprudka opečeme dozlatova .Přidáme cibuli,čenek,majoránku,kmín a hořčici-promícháme a opékáme asi 10 minut.Pak podlijeme asi 100 ml vody a necháme dojít do změknutí masa.( jeli třeba podlijeme ještě trochou horké vody). Já dávám ještě asi na 20 minut do trouby-aby maso zčervenalo.Podáváme s bramborovým knedlíkem a dušeným zelím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kopretin.a
(upraveno)
11. 5. 2017, 10:37
Takhle peču králíka - na sádle, bylinkách a hořčici, je to chutné a není to vysušené. Paní to nazvala vrabec, kdyby se to jmenovalo "pečené kuřecí" tak by to snad ty gurmány níže tak nepopuzovalo.

nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
15. 5. 2017, 21:26
@kopretin.a
Dala jsem vám Helenko za pravdu a recept jsem přejmenovala.Nám takto kuřecí chutná a samozřejmě -vůbec není vysušené.Zdravím Alena

nahlásit
Zelnice
(upraveno)
11. 5. 2017, 11:20
@kopretin.a
No viďte Heleno,co je tak popuzuje?
Sto lidí sto chutí žejo?
Každej jsme jinej,každýmu chutná něco jinýho a spoustu lidí jednomu jídlu říká jinak. Jeden příklad-moje máma pekla hubník,tak a teď si najděte recept na něj
Tisíc receptů a každá bude tvrdit,že ten její je zaručeně pravej a nejlepší. A mě stejně nejvíc chutnal ten od mámy a měla jsem možnost srovnání. Bydlela jsem v Semilech,to je kousek od Krkonoš a pozvala mě kamarádka na víkend k nim a bydlela v Jablonečku,to už jsou vlastně Krkonoše. Byl na oběd hubník a já nevěřícně zírala na talíř,co mě to její mamka dala
A stejně jako tady jsem ji přesvědčovala,že tohle teda hubník není
Ale dobrý to bylo







nahlásit
milka1m1
(upraveno)
10. 5. 2017, 20:15
Vrabec je vzdycky stavnaty,veprovy.Kdo chce at si da suche kureci,ale je to hruza. Vsude cpou kureci a nevedi,co je dobre.Proti gustu.......
nahlásit
lordol
(upraveno)
10. 5. 2017, 15:23
Jak vás toto může napadnout? A ta hořčice? ,, Já dávám ještě asi na 20 minut do trouby-aby maso zčervenalo,, lidově řečeno, vysušilo se na slámu.... Boha jeho
nahlásit
Andy80
(upraveno)
2. 3. 2017, 22:13

nahlásit