Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE SURIMI KOUSKY

0.0
TĚSTOVINOVÝ SALÁT SE SURIMI KOUSKY

Potřebné ingredience

půlka balíčku těstovin, 500g balení Kousky surimi z aljašské tresky s příchutí kraba z mrazáků supermarketů :) nebo balíček krabích tyčinek Surimi, balíček mražené zeleniny s kukuřicí, ochucovadlo Harmonie chuti, 1 cibule, sůl

Postup přípravy

Vytáhneme z mrazáku kousky Surimi a necháme rozmrazit. Uvaříme těstoviny na skus, nalijeme do sýta a propláchneme horkou vodou, pak se k sobě nelepí, já to dlouho nevěděla a pořád proplachovala vodou studenou :)))), mezitím si nakrájíme cibulku a osmahneme dozlatova, nasypeme na to mraženou zeleninu a dusíme do měkka. Osolíme a okřeníme kořenící směsí Harmonie a přidáme rozmrzlé kousky surimi nebo krabí tyčinky nakrájené na kostičky. Vypneme sporák a jen Surimi na zelenině jen prohřejeme. Nakonec vše smícháme s těstovinami a máme salátek :) Jíme ho bud teplý nebo vychlazený smíchaný s tatarkou, jak to miluje manžel :)
Dobrou chut :)

Koupíme mražené Surimi :) Přesně se to jmenuje, opisuju z obalu: Kousky Surimi z aljašské tresky s příchutí kraba nebo krabí tyčinky, ale kousky jsou lepší, nám více chutnají :)

Uvaříme těstoviny na skus, nalijeme do sýta a propláchneme horkou vodou, pak se k sobě nelepí, já to dlouho nevěděla a pořád proplachovala vodou studenou :))))

mezitím si nakrájíme cibulku

osmahneme dozlatova

nasypeme na to mraženou zeleninu

dusíme do měkka

Osolíme a okřeníme kořenící směsí Harmonie nebo jinou třeba Aromat apod...

přidáme rozmrzlé kousky surimi nebo krabí tyčinky nakrájené na kostičky. Vypneme sporák a jen Surimi na zelenině jen prohřejeme.

Nakonec vše smícháme s těstovinami a máme salátek :) Jíme ho bud teplý nebo vychlazený smíchaný s tatarkou, jak to miluje manžel :)
Dobrou chut :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie