Divočák

Potřebné ingredience
Korpus světlý na plech /viz mé recepty/, 3x ze 4 vajec, krém čokoládový, višňový gel, potah - hmota od Zdenky
Postup přípravy

podle šablony si vykrojíme 3 placky, které poskládáme na sebe a naplníme krémem.

Ze zbytků dotvarujeme ještě zadeček a hlavu.

punčovinou dotvarujeme čumák

přiděláme nohy, na které spotřebujeme zbylé kousky z korpusů

Pak to krémem slabě potřeme a dáme vychladnout. Vychlazené potáhneme hmotou a kosticí narýhujeme srst.

Přiděláme uši, ocásek a potřeme černou gelovkou zředěnou alkoholem.

Přiděláme kly a je hotovo. Ještě přidáme větvičku zeleného a tady byl ještě požadavek malá selátka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu





















































































