(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Divočák
Potřebné ingredience
Korpus světlý na plech /viz mé recepty/, 3x ze 4 vajec, krém čokoládový, višňový gel, potah - hmota od Zdenky
Postup přípravy
Upečeme si placky. Dále viz obrázk.postup.
podle šablony si vykrojíme 3 placky, které poskládáme na sebe a naplníme krémem.
Ze zbytků dotvarujeme ještě zadeček a hlavu.
punčovinou dotvarujeme čumák
přiděláme nohy, na které spotřebujeme zbylé kousky z korpusů
Pak to krémem slabě potřeme a dáme vychladnout. Vychlazené potáhneme hmotou a kosticí narýhujeme srst.
Přiděláme uši, ocásek a potřeme černou gelovkou zředěnou alkoholem.
Přiděláme kly a je hotovo. Ještě přidáme větvičku zeleného a tady byl ještě požadavek malá selátka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cherba
(upraveno)
17. 3. 2011, 12:10
Nechápu proč myslivci chodí na hon, když ty umíš tak nádherného divočáka
maarci.k
(upraveno)
25. 3. 2011, 10:05
@cherba
Pavli děkuju
Myna
(upraveno)
12. 3. 2011, 22:13
MOC SE VÁM POVEDL
maarci.k
(upraveno)
25. 3. 2011, 10:04
@Myna
Leni děkuju
Zrušený účet
(upraveno)
12. 3. 2011, 21:45
Ten je prenádherný
maarci.k
(upraveno)
25. 3. 2011, 10:04
@
Veru děkuju
HHaannuullee
(upraveno)
11. 3. 2011, 8:53
maarci.k
(upraveno)
12. 3. 2011, 9:25
@HHaannuullee
Hani díky
Komůrče
(upraveno)
10. 3. 2011, 13:28
super divočák
maarci.k
(upraveno)
12. 3. 2011, 9:24
@Komůrče
Péťo děkuju
gonzar
(upraveno)
10. 3. 2011, 13:26
Marci, krásný divočáček. Je moc hezky udělaný a bezva postup. Nebyla jsi náhodou na čekané, aby jsi si vzala mustr?
maarci.k
(upraveno)
12. 3. 2011, 9:24
@gonzar
Ali děkuju Dej pokoj, na čekanou nechodím a už vůbec ne teď Brrr, bych tam zmrzla
markyta2
(upraveno)
10. 3. 2011, 11:53
Nádhera!!!!!
maarci.k
(upraveno)
12. 3. 2011, 9:22
@markyta2
Markéto díky