Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Pudinkové šátečky

0.0
Pudinkové šátečky

Potřebné ingredience

TĚSTO: 500gr. hladké mouky* špetka soli* půl hrnku cukru *vanilkový cukr* 200ml vlažného mléka * 2vejce *3cm plátek hery - rozpustit* půl kostky droždí NÁPLŇ: 500ml mléka, 2 vanilkové pudinky, trochu cukru. Půlku jsem smíchala s nutellou a půlku nechala jen tak. Vynikající a opravdu nadýchanééé!!!

Postup přípravy

Recept na těsto je odtud z MMB, od p. Michaela Němcová (nemcova) ID 61410, originál najdete zde http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=74906 a já tímto p. Míše moc děkuji za vynikající receptík!!!

Detail šátečku. ,-) Jsou vážně vynikající!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelau 17. 3. 2011, 7:38
to bude dobroučké, děkuji za receptík (flower)
jeremy (upraveno) 19. 3. 2011, 8:45
@marcelau Jsou vážně moc dobré...vyzkoušejte. Jinak pochvalu si zaslouží p. Michaela Němcová, která nám poskytla tento super recept!!! Já dělám podobné těstíčko a je také vynikajícííí, jen dávám 400g hl.mouky, 200g polohr.mouky, špetku soli, 100g moučk.cukru, 2 vejce, 100ml oleje a na kvásek 250ml teplého mléka+1 kostku droždí (42g) + lžičku cukru...je z něj také moc mňam těsto, dělám z něj buchty, když je čas, ale většinou ten čas není, tak dělávám nejčastěji záviny...asi to sem ještě přihodím také...ale nějak nestíhám, i když je vyfocené mám! Jak závin, tak buchty ,-) Ale jelikož jsem alergik, tak dělávám jen tvarohové či marmoškové, takže jsem tentokrát zkusila ty pudinkáče a jsou oooobr mňamka, zejména teploučké ještě z plechu mizely závratnou rychlostí... ,-) ,-) ,-)a navíc jsem se ještě asi o půlku rozdělila se sestrou, a její rodině také mooc chutnaly!!! (Y) (L) P.S.: tak včera večer jsem je dělala podruhé, ale musím říct, že jsou sice vynikající ještě teplé či hned 1. den, ale už po 10h.,resp. teď ráno si je dávám ke kafíčku a jsou jakoby byli staré 4 dny. Takže za mně mínus - vrátím se ke svým osvědčeným. ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie