(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Řezy Raffaelo
Potřebné ingredience
Ingredience: 1 hrnek moučkového cukru, 2 celá vejce, 1 hrnek mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva Posyp: 1 hrnek strouhaného kokosu, 1/2 hrnku moučkového cukru, 1 šlehačka
Postup přípravy
Postup přípravy: Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme. Pečeme cca 30 min. na 170 °C. Kokos napovrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne! Když jsou řezy hotové, hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout, nejlépe v ledničce, kde také přechováváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kac82
(upraveno)
19. 5. 2011, 21:54
Jo jo tuhle buchtu taky dělám jen na ten posyp dávám cukr krystal pak to krásně křupe a ani ji nedávám do ledničky vydrží v poho i na lince