Kaly - trénink na svatební dorty

Potřebné ingredience
Piškotový korpus, čokoládový, krém bílá Paříž, čokoládový, banán, marmeláda.
Postup přípravy
tohle byl degustační dort - příprava na svatební pečeníčko
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

darinka30
(upraveno)
21. 5. 2011, 15:24




nahlásit

blanuse
(upraveno)
20. 5. 2011, 13:52
vypadá krásně



nahlásit

liba1963
(upraveno)
20. 5. 2011, 8:45



























nahlásit
beckovka
(upraveno)
21. 5. 2011, 16:25
@liba1963
Tak mi zase zmizela písmenkaa píšu to už podruhé. Díky Libu a ten krém tady píšu. Čokoládový - to je fantastický krém od Zdenky Orionky, tímto se jí klaním, fakt je vymakaný a hlavně mooooc dobrý a Zdenička udělěla záslužnou práci. Pokud nenajdete na MMB napíšu ho, Bílý krém - kterému já říkám Bílá paříž - také jsem jej našla tady na MMB, akorát už nevím, kdo jej inzeroval a hlavně mu tímto také děkuji. Jen jsem tam přidala ztužovač. Také je vynikající a hlavně musíte udělat mantinely, pokud jej dáváte do dortů potahovaných. Topil by jej. Je však výborný, dávám na něj ovoce a je super. 2 šlehačky 33% a nebo 40% vařím s 200 g bílých čokoládových čoček - poleva, Jen krátce povařit., vystydnout a do lednice. Druhý den přidám ztužovače 2 ks, vyšlehám na nejvyšší obrátky a šup do dortu. Je to super rychlé a fakt je dobrý.
nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
20. 5. 2011, 8:02
Vypadá skvěle





nahlásit
beckovka
(upraveno)
20. 5. 2011, 8:13
@chalupnicka
Alenko, děkuji
nahlásit