Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Nejlepší hrášková polévka

5.0
Nejlepší hrášková polévka

Potřebné ingredience

mražený hrášek, podravka, mléko nebo smetana, kostička zeleninového nebo slepičího bujonu, hladká mouka, olej

Postup přípravy

Z oleje a mouky si udělám světlou jíšku, vymíchám do hladka, rozředím vodou, asi litrem.
Když se začne vařit, vsypu mražený hrášek a vařím asi 20 minut.
Vhodím bujon, doleji vodu nebo mléko nebo smetanu, dochutím podravkou a podávám.
Můžu podávat s krutonky nebo opečeným chlebem.

ingredience

používám tento bujon z DM

vařím a promíchávám, ať se nepřichytí jíška ke dnu hrnce

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie