(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Svatební s figurkami Jů a Hele

Potřebné ingredience
...
Postup přípravy
Spodní patro - čokoládový korpus + jahodový krém (váha patra 3,5 kg), prostřední patro - ořechový korpus + kávový krém (váha patra 2,5 kg), horní patro - piškotový korpus + čokoládový krém (váha patra 1,5 kg), potah pravý marcipán, figurky a kytičky z WI, stonky z marcipánu.
Váha dortu vč. dekorací 10 kg.
Váha dortu vč. dekorací 10 kg.

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

jeremy
(upraveno)
18. 6. 2011, 11:07







nahlásit

habuša
(upraveno)
14. 6. 2011, 22:31
Krásný a svěží
, čistá práce





nahlásit

nobstice
(upraveno)
12. 6. 2011, 23:34
Maruško tohle je krásná práce a výsledek je naprosto uchvancancující


nahlásit

SimonaV.
(upraveno)
12. 6. 2011, 20:47
Jůůů,ten je krásný








nahlásit

(Gabriška)
(upraveno)
12. 6. 2011, 20:18
Bezvadní jůheláci
Krásný a netradiční









nahlásit

Handulka0
(upraveno)
12. 6. 2011, 20:09



nahlásit

Česťa kuba
(upraveno)
12. 6. 2011, 19:50







nahlásit

darinka30
(upraveno)
12. 6. 2011, 18:39




nahlásit

monky3
(upraveno)
12. 6. 2011, 17:37







nahlásit