Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Supr přístroj na výrobu obilného mléka

0.0
Supr přístroj na výrobu obilného mléka

Potřebné ingredience

Po týdenní zkušenosti mohu jen doporučit. Mléko je perfektní.

Postup přípravy

Vložíte všechny suroviny a přístroj si už vše udělá sám. Já dávám mořské řasy, vločky, semínka a vodu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

misickasrsnicka 25. 10. 2013, 9:57
Muzu poprosit o odkaz na zbozi? Nejak ho nemuzu najit. Díky Míša
Maarty3 30. 3. 2010, 22:08
Dobrý den Soňo, objevila jsem na Biosféře Veganza Přístroj na výrobu rostlinného mléka je teď ve slevě. Moji rodiče zahájili dietu bez kravského mléka a domnívám se, že by jim mohl tento přístroj pomoci, aby nemuseli kupovat hotové mléko. Můžete mi prosím napsat jak se mléko v tomto přístroji vyrábí? Jsem nadšená z Vašich receptů, snažím se vařit dietně, takže jich určitě hodně vyzkouším. Díky moc. Martina
Mirka82 29. 12. 2007, 19:06
Dá se v tomto přístroji dělat i rýžové mléko?
sonka 29. 12. 2007, 19:53
@Mirka82 Dobrý den Mirko, ano dá. Já vařím ovesné nebo řýžové. POkud byste chtěla, můžu Vám přístroj ukázat ( tedy pokud nejste přes půl republiky) :-) Já ho kupovala na Biosféře
cracker 22. 3. 2015, 10:20
@sonka Dobrý den Soni,prosím Vás,potřebovala bych ntně poradit :-) mám veganzu,půjčila jsem ho kamarádce,jenže nevím,kde mám návod a už si nepamatuji,jak a co se mačkalo :-) nevm,jestli čekat a pak mačkat milk,nějak nám to nejde.Moc prosím,mohla byste mi poradit?! Moc děkuji!!!!!!
Mirka82 30. 12. 2007, 10:34
@sonka A chutná to mléko stejně nebo velmi podobně jako kupované? A z jaké rýže se mléko dělá? Můžete mi stručně popsat, jak tento přístroj funguje?
sonka 30. 12. 2007, 11:27
@Mirka82 Mirko, záleži jakou značku mléka máte namysli. Mléko NAtumi je vynikající, tomu se nic navyrovná, spíš je podobné méku od Isoly. Věčer Vám přístroj důkladně nafotím a popíši jak se co dělá. Můžete mi dát svůj email?
Mirka82 30. 12. 2007, 11:50
@sonka Můj e-mail je: mirka.s82@seznam.cz. To byste byla moc hodná, kdybyste ho nafotila! (Y)
bubble 14. 12. 2007, 18:31
Soni, poté, co se mi téměř celé mléko dvakrát přemístilo z hrnce na sporák, jsem ho začala vařit v papiňáku. Taky dobrý, zůstává tam víc vody a vločky jsou úplně rozvařené (Y)
sonka 14. 12. 2007, 19:59
@bubble Jituško, já ale papiňák nemám, hrozně se ho bojím. (candle) Kamarádka mi taky říkala, že z papiňáku je to dobré, ale já jsem holt poseroutka. ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie