Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Švestková šťáva - nektar

0.0
Švestková šťáva - nektar

Potřebné ingredience

libovolné množství švestek cukr voda kyselina citrónová

Postup přípravy

vypeckované švestky rozvaříme s malým množstvím vody, záleží na vás jak hustou šťávu chcete.
Přidáme asi lžičku až dvě kyseliny citrónové a vaříme, rozmixujeme ponorným mixérem a přidáme cukr, můžete i skořici a hřebíček.
Štávu slijeme do lahví, my si jí ředíme vodou, je hustá a sladká. POkud přecedíte dužninu,můžete mít jen sťávu a pak ředit vodou.Nám vydržíjen pár dní.

Můžete jí i zamrazit a máte výbornou švestkovou dřeň.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie