Mléčné tvary

Potřebné ingredience
TĚSTO:
20 dkg sušeného mléka
10 dkg cukr moučka
7 lžic studené vody
10 kapek sladké mandlové tresti
ČOKOLÁDOVÁ POLEVA:
1 tabulka čokolády na vaření
5 dkg másla
BÍLÁ POLEVA:
1/2 bílku
8 dkg cukr moučka
Postup přípravy
TĚSTO:
Všechny přísady zpracujeme na vále v tvárné těsto. Pak na pocukrovaném vále vyválíme placku asi 3mm silnou a tu pak vykrajujeme různými tvary. Vykrájené tvary necháme asi den zaschnout. Druhý den můžeme zdobit.
ČOKOLÁDOVÁ POLEVA:
čokoláda se rozehřeje s máslem ve vodní lázni.
BÍLÁ POLEVA:
Na hlubokém talíři se z předepsaných surovin vidličkou umíchá hustá hmota se kterou naplníme igelitový sáček kterému ustřihneme malinkou dírku v jednom rohu. Tvar který už je potřený čokoládou, ihned nazdobíme touto bílou hmotou.
Všechny přísady zpracujeme na vále v tvárné těsto. Pak na pocukrovaném vále vyválíme placku asi 3mm silnou a tu pak vykrajujeme různými tvary. Vykrájené tvary necháme asi den zaschnout. Druhý den můžeme zdobit.
ČOKOLÁDOVÁ POLEVA:
čokoláda se rozehřeje s máslem ve vodní lázni.
BÍLÁ POLEVA:
Na hlubokém talíři se z předepsaných surovin vidličkou umíchá hustá hmota se kterou naplníme igelitový sáček kterému ustřihneme malinkou dírku v jednom rohu. Tvar který už je potřený čokoládou, ihned nazdobíme touto bílou hmotou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé