Kniha ke zlaté svatbě, Blesk Mc Queen
Potřebné ingredience
Kniha je z kávovo-ořechového korpusu, meruňková marmeláda, čokoládový a kávový krém, smarfflex mandlový. Blesk je z mramorového korpusu, meruňková marmeláda a vanilkové krémy s bílou a tmavou čokoládou, mléčný marcipán, WI
Postup přípravy
Ze zadání dortu na zlatou svatbu jsem měla radost, moc jsem se na dort těšila.
Dortík byl ale dost velký, proto ta malá podložka, větší by se nevešla do lednice.
Půlky knihy jsem potahovala a chladila zvlášť a kompletovala až těsně před předáním.
Blesk jsem si také celkem užívala přestože 3D dorty nedělám moc ráda.
Díky za isnpiraci zde a rady které jsem získala na Dortošce.
Dortík byl ale dost velký, proto ta malá podložka, větší by se nevešla do lednice.
Půlky knihy jsem potahovala a chladila zvlášť a kompletovala až těsně před předáním.
Blesk jsem si také celkem užívala přestože 3D dorty nedělám moc ráda.
Díky za isnpiraci zde a rady které jsem získala na Dortošce.
jiný pohled
Omlouvám se za fotku, je z mobilu.
pohled zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
HHaannuullee
(upraveno)
2. 10. 2011, 19:11
blanuse
(upraveno)
2. 10. 2011, 21:38
@HHaannuullee
díky holky, jste zlatíčka
gonzar
(upraveno)
2. 10. 2011, 13:33
Blani, kniha se ti povedla moc. Je krásná. Blesk je moc pěkný, krásná práce.
Česťa kuba
(upraveno)
1. 10. 2011, 20:12
VŠECHNY JSOU KRÁÁÁÁÁSNÉÉÉÉÉ
blanuse
(upraveno)
2. 10. 2011, 11:07
@Česťa kuba
díky Ani
(Gabriška)
(upraveno)
1. 10. 2011, 19:02
Blani, oba dorty se ti moc povedly
blanuse
(upraveno)
1. 10. 2011, 19:51
@(Gabriška)
díky Gabi