Picouši

Potřebné ingredience
Listové těsto (1-2, nejlépe mražené),150 g žampionů (stačí krájené z plechovky),200 g šunky,200 g sýra (cihla),1 střední cibulka,2-3 rajčata,1 kysaná smetana,olivy (cca 15 kousků)koření na pizzu (hotová směs nebo namíchat bazalku, tymián, pepř...)
Postup přípravy
Těsto rozválet jako na závin, potřít směsí a nechat volné okraje, smotat pevnější "roládu".
Ostrým nožem nakrájet na plátky silné cca 1,5 cm (silnější se nepropečou a slabší by se pálily).
Položit na plech (pečící papír), nechat místo na mírné rozpečení do šířky.
Péct cca 20-30 minut na 170-200°C do růžova (červena).
Dva balíčky těsta vystačí na 3 plechy koleček.
Nejlepší jsou ještě teplé, ale studené taky ujdou ,-)

přiměřeně

přiměřeně

smícháno

polovinu náplně natřít na první těsto

natřeno a balíme...

...balíme...

...balíme...

...zabaleno :-)

Připravíme na plech papír

krájíme

položíme postupně na plech

a upečeme do červena
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu


























