Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Cibulová polévka s krutony

0.0
Cibulová polévka s krutony

Potřebné ingredience

3 velké cibule, 2 masoxy, sýr na nastrouhání, starší chleba na krutony, vegeta, pepř

Postup přípravy

Cibule si podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenší plátky. Osmahneme na oleji, až cibule dostane zlatavou barvu. Zalijeme vařící vodou, cca necelé 2 litry. Přidáme kostky bujonů, opepříme, dochutíme vegetou.
5 minut povaříme.

Připravíme si krutonky z chleba. Nakrájíme chleba na kousky, které osmahneme na suché pánvi, nakonec pokapeme trochou oleje.

Polévka se podává hodně teplá, před podáváním do talíře s polévkou nastrouháme sýr a ozdobíme krutony.

Cibuli osmahneme dozlatova

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie