(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Cibulová polévka s krutony

Potřebné ingredience
3 velké cibule, 2 masoxy, sýr na nastrouhání, starší chleba na krutony, vegeta, pepř
Postup přípravy
Cibule si podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenší plátky. Osmahneme na oleji, až cibule dostane zlatavou barvu. Zalijeme vařící vodou, cca necelé 2 litry. Přidáme kostky bujonů, opepříme, dochutíme vegetou.
5 minut povaříme.
Připravíme si krutonky z chleba. Nakrájíme chleba na kousky, které osmahneme na suché pánvi, nakonec pokapeme trochou oleje.
Polévka se podává hodně teplá, před podáváním do talíře s polévkou nastrouháme sýr a ozdobíme krutony.
5 minut povaříme.
Připravíme si krutonky z chleba. Nakrájíme chleba na kousky, které osmahneme na suché pánvi, nakonec pokapeme trochou oleje.
Polévka se podává hodně teplá, před podáváním do talíře s polévkou nastrouháme sýr a ozdobíme krutony.

Cibuli osmahneme dozlatova
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé