(recept
si oblíbilo 33 návštěvníků)
ČOKOLÁDOVÉ KOŠÍČKY S LEDOVÝCH KAŠTANŮ
Potřebné ingredience
4KAŠTANY, 8DKG 100% TUKU NÁPLN: 8DKG OŘÍŠKU ML., 8DKG PIŠKOTŮ ML., 10 CUKRU MOUČ., 1 BÍLEK, RUM DLE CHUTI
Postup přípravy
DO PAPÍROVÝCH KOŠÍČKŮ DÁME MENŠÍ HORMÁDKY NÁPLNĚ ,ZALIJEME ČOLOLÁDOU A NAKONEC OZDOBÍME OŘÍŠKEM ČI MANDLÍ(NA SPLEČNÉ FOTCE ČOKOLÁDOVÉ KOŠÍČKY)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jituly
(upraveno)
12. 12. 2011, 22:32
Vypadá krásně a ještě líp chutná Děkujeme, JaMMaM
saleen
(upraveno)
6. 12. 2011, 11:56
Pastva pro oči krásné cukroví
vevercak78
(upraveno)
6. 12. 2011, 11:09
veveřáček
(upraveno)
5. 12. 2011, 14:01
Hmmm mňam ,vypadá to opravdu velice dobře,já mám hotové teprve dva druhy a perníčky,ale plněné děláme tak nejdřív týden před vánocema aby byl krémík co nejlepší..měla bych strach aby se nezkazil do vánoc
Anturka
(upraveno)
5. 12. 2011, 13:06
krásné cukrovíčko
milac
(upraveno)
5. 12. 2011, 12:35
supr já mám teprve tři druhy
Jana z VM
(upraveno)
5. 12. 2011, 11:06
Děláte cukroví na Vánoce takhle brzo? Mně se zdá, že je to o Vánocích už staré. Já budu teprve začínat a až pár dnů před svátky naplním. Máme to nejradši čerstvé
žingi
(upraveno)
5. 12. 2011, 10:54
tak já dnes odpoledne teprve začínám suchým
Pekyska
(upraveno)
5. 12. 2011, 10:26
Nebylo to tu už včera?
syrovatka
(upraveno)
5. 12. 2011, 10:24
Dobrý den, máte to moc pěkné, jenom jsem se chtěla zeptat, vidím, že máte cukroví poslepované - letos jsem začala péct brzy - chci cukroví darovat - tak abych to množství stihla - nestane se tomu nic, když už máte slepeno? Marmeládě asi nic, ale co krémy - máte nějakou zkušenost??? Díky za odověď Radka
Karen222
(upraveno)
12. 12. 2011, 23:05
@syrovatka
Dobrý den Radko, já teď s cukrovím začínám, každý rok veškeré cukroví co upeču hned naplním nazdobím pak pečlivě nabalím do krabiček a dám do mrazáku. Z mrazáku pak jen odebírám po rozmrznutí je vše krásně rozležené a měkké. V loni jsem dělala ořechové košíčku podle stejného receptu jako moje sestra. Sestra je nechávala uležet ve spíži a plnila pár dnů před Vánoci ovšem i tak byly tvrdé. Mé košíčky co jsem udělala a dala na 14 dnů do mrazáků naprosto křehké a rozpadající se. Mohu doporučit. Jen je dobré si předem odmrazit a vyčistit mrazák a cukroví opravdu pečlivě zabalit kvůli pachům. Přeji krásné pečení. Jana
arte
(upraveno)
5. 12. 2011, 19:38
@syrovatka
Dobrý večer,krém se mi nikdy nezkazil,pokud máte vše v ledničce a dáváte do krému rum.
Česťa kuba
(upraveno)
5. 12. 2011, 11:07
@syrovatka
Na lepení je brzy, to bych neryskovala. Já začínám cca 5 dní před Šdědrým dnem.