Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Vrstvený salát

0.0
Vrstvený salát

Potřebné ingredience

1.vrstva : 70 dkg syrového nastrouhaného celeru 2. vrstva : větší plechovka ananasu bez nálevu 3. vrstva : 2 větší syrové mrkve nastrouhat 4. vrstva : 2 - 3 oloupané nastrouhané jablka 5. vrstva : větší plechovka kukuřice bez nálevu 6. vrstva : 1 velký pórek nakrájený na kolečka 7. vrstva : 40 dkg šunkového salámu nakrájeného na kostičky 8. vrstva : 7 - 8 vařených vajíček nakrájených na kostičky 9. vrstva : velká majonéza 10. vrstva : 40 dkg strouhaného sýra 11. vrstva : hrst čerstvé nasekané petrželové nati ( zrovna jsem ji neměla )

Postup přípravy

Salát vynikne v průhledné míse.
Každá vrstva se rovnoměrně rozprostře a utlačí, aby to nakonec zvenčí dělalo viditelné barevné pruhy. Nechá se v chladnu den uležet. Porce se nabírají shora dolů, může k tomu být rohlík, veka, ale nejvíc mi to chutná samotné bez pečiva.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lucccy 25. 2. 2014, 16:31
Ta majo eza prosim velka sklenice?
kpavlinka 5. 3. 2012, 10:48
tenhle salátek dělá moje mamča,vždycky se ji zapomenu zeptat na recept a ted jsem ráda,že jsem tu narazila na váš..určitě brzy udělám.Mamina i místo porku dává řapíkatý celer a je to taky moooc dobrý (L) (L) (L)Salátek je osvěžující a chutě se prolnou (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie