(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Hrníčková šlehačková buchta
Potřebné ingredience
2 HR polohrubé mouky, 3/4 HR mouč. cukru, 1 vancuk, 1 prdopeč, 3-4 vejce, 250 ml šlehačky, 50 ml vody. Hrnek = 200ml.
Postup přípravy
Vše smícháme klasickým postupem a nalijeme do jakékoli formy. Pekla jsem v delším srnčím hřbetu 30 - 40´při 180°C. Před podáváním můžete pocukrovat.
Jak vytvořit srdíčko neporadím = povedla se mi krásná náhoda u třech kousků ,-)
Jak vytvořit srdíčko neporadím = povedla se mi krásná náhoda u třech kousků ,-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ucinka
(upraveno)
17. 1. 2012, 9:52
To je škoda, to srdíčko vypadá krásně
petttra
(upraveno)
14. 1. 2012, 12:36
to je krásný, to se vám povedlo