(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
čínské řízky
Potřebné ingredience
500 g kuřecích prsou bez kůže,
3 vejce,
3 lžíce solamylu,
1 menší porek,
1/2 kávové lžičky pepře,
sůl,špetka moučkového cukru,
1 lžička grilovací koření,
Postup přípravy
kuřecí maso omyjeme,očistíme,a nakrájíme na menší nudličky.porek nakrájíme na drobné kousky.v hluboké misce rozšleháme vejce se solamylem,přidáme nakrájený porek,pepř,sůl,cukr,grilovací korení a vše důkladně promícháme.do směsí vložíme kuřecího masa a dáme na 24 hod. odležet do ledničky.
druhý den na pánvi rozehřejeme olej a na rozpálený olej po naběračkách nalejeme masovou směs a upravíme asi 15 mm vysoký řízek.smažíme po obou stranách dozlatova. k tomu podáváme opečené brambory a zeleninovou oblohu.
druhý den na pánvi rozehřejeme olej a na rozpálený olej po naběračkách nalejeme masovou směs a upravíme asi 15 mm vysoký řízek.smažíme po obou stranách dozlatova. k tomu podáváme opečené brambory a zeleninovou oblohu.
hotovou směs uložíme na 24 hod.do ledničky
druhý den,můžem masovou směs na panvi smažit
a takhle to vypadá hotové a velmi chutné jídlo:-) doboru chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rebel
(upraveno)
11. 3. 2008, 14:03
Dnes jsem dělala na oběd a jsem překvapená jak je to rychlé a dobré jídlo A bylo toho moooooooooooooc Děkuji za receptík
helca73
(upraveno)
13. 3. 2008, 23:46
@rebel
tak to je bezva ze jste s receptikem spokojena ja kdyz toho mam moc tak syrove dam do pytlicku a dam je do mrazaku.a kdyz mam narocnej den a muz je hladovej tak to vyndam z mrazaku a jak to rozmrzne to opecu