Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Finské řízky

0.0
Finské řízky

Potřebné ingredience

8 plátků drůbežího masa (může být vepřové i hovězí) - plátky naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do těstíčka:
Těstíčko: 3 vejce, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce wortchestru, 1 lžička cukru, 1 lžíčka kari, 7 stroužků česneku.

Postup přípravy

Těstíčko promíchame, naskládáme do něho řízky a necháme 48 h. uležet. Potom zprudka osmažíme.
Podáváme s hranolky, pečenými brambory a oblohou.

Výbornééé! (podařilo se nám jednou nechat uležet, jinak to nechávám tak 2 hodiny.)

Přeji doubrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

medanek 19. 5. 2007, 16:34
Tak dneska jsme měli tyto řízky k obědu a měli docela uspěch.Já miluju tyhle marinády hlavně,kde je kari.Díky za prima tip. (PL) (PL) (Y) (Y)
vitova 19. 5. 2007, 20:18
@medanek Tak to jsem ráda, že Vám chutnalo. :-) :-). Popravdě to hodně potěší :-$ :-$ :-$
usmev 16. 5. 2007, 13:50
tak toto musím vyzkoušet , vypadá to moc (PL) (PL) (PL)
vitova 16. 5. 2007, 17:39
@usmev Určitě vyzkoušejte, myslím, že litovat nebudete. Přeji doubrou chuť (PL)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie