(recept
si oblíbilo 87 návštěvníků)
Pudinková buchta
Potřebné ingredience
1 sklenička od hořčice oleje
1 -"- plná cukru
4 celá vejce
4 stejné pudinky
1 prášek do pečiva
Postup přípravy
Vše dobře zamícháme a nalejeme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Můžeme péct na plechu nebo v bábovkové formě. Dáme do vyhřáté trouby péct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
michelka69
(upraveno)
11. 6. 2016, 10:47
Kde jsem udělala chybu? Dala jsem do bábovkové formy, krásně v troubě naběhla a pak splaskla
těsto zůstalo na stěnách a střed se propadl. Po vyklopení je to
a to nikdo nechce
chuťově dobrá ale jinak
čím to je? Chtěla jsem růžovou babovku a budu mít mrkvovou





nahlásit

beruk4a
(upraveno)
11. 6. 2016, 11:00
@michelka69
Jéé to su ráda,že nejsem sama,uplně stejně se mi to taky dnes povedlo,akorát na plechu,taky nevím co jsem udělala špatně

nahlásit

danca60
(upraveno)
11. 6. 2016, 13:34
@beruk4a
Děkujuuuu
hned je mi lépe, když vím, že je nás víc



nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
9. 6. 2016, 21:24



nahlásit

ZlatuseE
(upraveno)
9. 6. 2016, 13:24







nahlásit

Lucie dvojčatová
(upraveno)
13. 8. 2013, 21:40
Jani, dnes jsem pekla a buchta je výborná, opravdu zajímavá chuť i konzistence. Pečlivě jsem pročetla komentáře, takže jsem z bílků ušlehala sníh, dala jsem 3 vanilkové a jeden banánový pudink a dolů nakrájela kompotované broskve na tenké plátky. Díky nim byla buchta dole mokřejší, takže spíš na vidličku, ale nahoře je výborná krustička. Banánový pudink broskve báječně doplnil, buchta je sice nízká(ani se mi nijak extra v troubě nenafoukla, ani necítím pudink mezi zuby, jak obojí někdo popisuje níže), příště zkusím do bábovkové formy-na kolik a jak dlouho to pečete? Díky za zajímavý bzl receptík! Lucka

nahlásit

lulouš
(upraveno)
27. 8. 2012, 18:27
dobrý den, právě jsem udělala buchtu - je naprosto vynikající! jen ji příště ještě trošinku dopiluji třeba bude ještě chutnější - přijde mi totiž že ty pudinky jsou cítit na zubech -
... ten pudink.prášek tam drží chut ... myslíte, že by stačily pudinky tři? .. já dala dvě vanil - jeden banán - jeden čoko a je naprosto famózní - má dcerka která miluje maso a nejí buchty snědla dva kousky
je opravdu velice rychlá a myslím že se dá přidávat ovoce či polevy dle nálady - moc děkujeme



nahlásit

Jadoš
(upraveno)
14. 4. 2012, 8:41
Dobrý den. Také peču tuto buchtu ale dávám místo pudinků dr. Otkr. Solamyl (bramborový škrob) který je o hodně levnější a přidám kakao. Dávám o něco víc jak váží pudinky. Někdy ušlehám pomazánkové máslo s vychladlým oslazeným pudinkem. Při vaření pudinku dám méně mléka aby byl hustý a s pom, máslem se hezky našlehá. Marie
nahlásit
babička julie
(upraveno)
1. 4. 2011, 21:37
Prosím o radu.Jaký používáte pudink,na tom normálním je psaný lepek.Používáte bezlepkový?Děkuji.
nahlásit

Péťa1
(upraveno)
6. 5. 2011, 14:43
@babička julie
Puding Dr.Oetker je bezlepkový

nahlásit
chucky 1111
(upraveno)
25. 3. 2011, 16:36
Tohle je hodně starý recept,my jí děláme už od babičky,jak nás naučila. Jen jednu věc bych připomněla,díky babičce vím jak buchtu přesně dělala a vejce nedávala celá ale nakonec přidala sníh z bílků,pak je buchta krásně nadýchaná a vysoká! To je rada pro ty,kterým se nevede a mají jí nízkou.Je krásně vláčná a fakt moc heboučká!Babička jí pekla z kakaových a jahodových pudinků,děláme ji také tak

nahlásit
aksunas
(upraveno)
27. 1. 2011, 11:19
Dobrý den,můžete někdo prosím napsat jaký cukr?Děkuji

nahlásit
kata1312
(upraveno)
3. 5. 2010, 15:28


nahlásit

Organza
(upraveno)
3. 5. 2010, 7:16
Prosím o radu!!! Co soudružka udělala špatně???? :o)))))) Pekla jsem včera, moc jsem se těšila, mám ráda recepty bez mouky. Dala jsem do dortové vetší formy. Nevěděla jsem na jakou teplotu, tak jsme dala na 170. Pekla jsem cca 40min., krasne se nafoukla, ale jak jsem otevrela troubu spadla. To by nevadilo. Ale pichla jsem do ni spejli, hotovo. Tak jsem ji vyndala, prvni co me prekvapilo bylo, jak byla strasne nizka, cca 3cm. Taky mi nejde do hlavy, jak by se vesla do babovkove formy.
Na chuti citim pachut pudinkoveho prasku nebo peciciho, zkratka neco pada na jazyk....a buchta je vlhci - ma to tak byt?
Na kolik se má péct a jak dlouho?? CO jsem udelala spatne???
Budu vdecna za radu, vsichni ji tu chvali, tak prosim poradte!
Diky mooooc!




nahlásit

petrakel
(upraveno)
18. 2. 2010, 11:30
Tento recept jsem povýšila na obrovskou sváteční mňamku.
Dělám ho z čokoládových pudinků, nahoru nakrájím banány a celé jetě teplé poleju zakysanou smetanou s vanilkovým cukrem.
Dělám ho na menší plech. Je to opravdu super rychlé a já moc děkuju Janě za inspiraci.




nahlásit

iloni
(upraveno)
21. 12. 2009, 11:52
Jani, dnes jsem ji zkoušela a
super. Protože jsem měla doma jen 2pudinky vanilkové a 2čokoládové, tak byla bábovka (pekla jsem v bábovkové formě) mramorová. Prima rychlý recept
a hlavně bezlepkový, už jsem měla ke
tři kousky!!!





nahlásit

Amphi
(upraveno)
24. 5. 2009, 21:39
Dobrý den, jsem možná puntíčkářka, ale prosím nemohla byste převést ty skleničky od hořčice na gramy a mililitry? Totiž, já skleničky od hořčice nevedu (kupujeme v plastových kelímcích
) a i v krámech maj různé velikosti od různých firem... Děkuji, Veronika

nahlásit

jaku
(upraveno)
27. 5. 2009, 11:55
@Amphi
Třeba vám pomůžu..dělám ji často podle receptu odjinud a dávám 200 ml cukru a 200 ml oleje. Peču v pekárně.
nahlásit
jnr
(upraveno)
6. 12. 2011, 10:53
@jaku
Dobrý den, prosím o radu. Od včerejška syn najel na bezlepkovou dietu, Nemám zkušenost ani s domácí pekárnou. Zítra jí jedu koupit. Protože syn je velký jedlík a miluje sladké, hledám vhodné recepty. Pudinková buchta bude asi výborná, ráda mu jí upeču, ale nevím jak. Mám postupovat dle návodu- všechny suroviny zamíchat a nalít do formy z pekárny? A na jaký program péct? Moc Vám děkuji za radu. Ještě bych se zeptala, myslíte že mám koupit pekárnu menší do 900g., nebo větší do 1500g.?
nahlásit

Amphi
(upraveno)
2. 6. 2009, 15:27
@jaku
Děkuji mockrát, jste zlato.
nahlásit

Galdíci
(upraveno)
7. 2. 2009, 22:40
Tahle buchétka mi teď na noc nádherně provoněla celej barák
Dělala jsem ji poprvé před 15ti lety dědovi
a od té doby,jsem nemohla najít receptík,takže ti Jani patří velké díky
..

![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)




nahlásit

bubík4
(upraveno)
7. 2. 2009, 22:45
@Galdíci
JANI NENÍ ZA CO, JÁ JI PEKLA TCHÝNI, KDYŽ NEMOHLA MOUKU. DOBROU CHUŤ


nahlásit

brezicka
(upraveno)
17. 8. 2008, 14:39
také můžu tento recept pochválit , rychlovka a je vynikající....
...Dík Dáša


nahlásit

bubík4
(upraveno)
7. 2. 2009, 22:46
@brezicka
DĚKUJU MOC

nahlásit

Renata Ž
(upraveno)
26. 7. 2008, 22:40
Výborný rocept
Dělala jsem na oslavu 2 dny předem a hned se po bábovce zaprášilo, že jsem jí v den oslavy musela péct znovu
Vynikající rychlovka, budu péct určitě častěji. Díky Renata










nahlásit

bubík4
(upraveno)
27. 7. 2008, 12:26
@Renata Ž
JE TO JSEM MOC RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALA



nahlásit

Berrunka
(upraveno)
9. 7. 2008, 18:38
tak jsem také vyzkoušela a je to moooc dobrá, nadýchaná dobrůtka...taky jsem trochu experimentovala-dělala jsem z 1/2 dávky, přidala jsem rybíz s třešněmi, polila čokoládou a je to výborné!!!!
moc děkuji za receptík
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1163108





nahlásit

bubík4
(upraveno)
9. 7. 2008, 22:14
@Berrunka
BUCHTIČKA SE VÁM MOC POVEDLA, JSTE ŠIKULKA A DÍKY ZA ÚPRAVU A NOVÝ NÁPAD
JSEM RÁDA, ŽE VÁM CHUTNALO









nahlásit

Alanna
(upraveno)
26. 8. 2007, 10:21
Jano, tahle je váborná. Já to ještě mažu takovou směsí Lučiny se smetanou, nebo v lepším případě sýrem mascarpone a posypu kakaem nebo skořicí


nahlásit

bubík4
(upraveno)
26. 8. 2007, 10:25
@Alanna
ALENKO DÍKY ZA DOBRÝ TIP, NĚKDY ZKUSÍM


nahlásit

Ivinkam
(upraveno)
19. 8. 2007, 19:41
Janičko,právě jsem ji šoupla do trouby.Dala jsem na ni rybíz
za chvíli napíšu,jak to dopadlo
Je to super rychlý recept
takže tady je ten dodatek.......buchta byla rychle upečená a vypadá krásně.Určitě bude senzačně chutnat.Děkuji za recept







nahlásit

bubík4
(upraveno)
19. 8. 2007, 21:55
@Ivinkam
IVČO, TAK TO JSEM MOC RÁDA A DÍKY ZA INOVACI S TÍM OVOCEM




nahlásit