(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
BUCHTA HIMALÁJE-DĚKUJI JANINCE

Potřebné ingredience
2 vrchovaté hrnky hladké mouky, 1 hrnek pískového cukru, 1 kypřící prášek, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 2 i více lžic kakaa náplň: 2 tvarohy v papíru, 1 vanilkový pudinkový prášek, 1 hrnek cukru moučka, 2 vejce, 1 hrnek mléka
Postup přípravy
Postup
Vejce vyšleháme s cukrem a postupně přidáme všechny suroviny, něco přes půl těsta vlijeme na plech s vyšším okrajem, na toto těsto přijde nádivka z tvarohu: Cukr ušleháme s vejci, přidáme tvaroh a mléko a vanilkový pudinkový prášek. Nádivku jsem na těsto dávala lžící, aby se nepropadla na dno. Nahoru přijde zbytek tmavého těsta. Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut. Krájíme až úplně studené. Buchta je moc dobrá, určitě vyzkoušejte!!
Vejce vyšleháme s cukrem a postupně přidáme všechny suroviny, něco přes půl těsta vlijeme na plech s vyšším okrajem, na toto těsto přijde nádivka z tvarohu: Cukr ušleháme s vejci, přidáme tvaroh a mléko a vanilkový pudinkový prášek. Nádivku jsem na těsto dávala lžící, aby se nepropadla na dno. Nahoru přijde zbytek tmavého těsta. Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut. Krájíme až úplně studené. Buchta je moc dobrá, určitě vyzkoušejte!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
11. 5. 2013, 22:09



nahlásit

Pami
(upraveno)
10. 5. 2013, 12:58
Udělám.

nahlásit
WendyJ
(upraveno)
24. 11. 2012, 19:56
Buchta je výborná, to máte pravdu, už ji dělám podle vás, asi po desáté
Vendula




nahlásit