(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
JABLKOVÁ BUCHTA
Potřebné ingredience
Suroviny: 15dkg cukru, 20 dkg hl. mouky, 3 celá vejce, 2dcl oleje, 25dkg jablek - nastrouhaných, 10dkg vl. ořechů, 1 lžička skořice, 1 lžička jedlé sody, 1 vanilkový cukr
Postup přípravy
Velmi jednoduchá, nadýchaná buchta vhodná i pro děti, které mají alergii na laktozu, nepřidává se mléko.
Vejce ušleháme s cukrem a s vanilkovým cukrem po kapkách přidáváme olej. Dále přidáme mouku v, které je rozmíchaná jedlá soda, skořici, jablka nastrouhaná na hrubo a ořechy můžou se nasekat nebo pomlet. Jak jste zvyklé.
Peče se při 180°C na vymazaném a pomoučeném plechu.
Tak ať chutná u nás vždy hned zmizí.
Vejce ušleháme s cukrem a s vanilkovým cukrem po kapkách přidáváme olej. Dále přidáme mouku v, které je rozmíchaná jedlá soda, skořici, jablka nastrouhaná na hrubo a ořechy můžou se nasekat nebo pomlet. Jak jste zvyklé.
Peče se při 180°C na vymazaném a pomoučeném plechu.
Tak ať chutná u nás vždy hned zmizí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Freda
(upraveno)
4. 3. 2012, 19:49
Leonko, uloženo a určo ji vyzkouším ... jablíčka ... ta mi můžeme ... přeji hezký večer
leavlc
(upraveno)
6. 3. 2012, 12:48
@Freda
Petruško, určitě jí zkus dětem bude určitě chutnat.
RadekHanka
(upraveno)
4. 3. 2012, 17:04
Tak tu určitě vyzkouším, to bude mňamka