Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pastýřská polévka

0.0
Pastýřská polévka

Potřebné ingredience

1 lžíce oleje,1 cibule,150 g vepřového masa,sůl,150 g brambor,4 rajčata,zelená petrželka

Postup přípravy

Na rozpáleném ojeji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a opražíme. Osolíme,podlijeme a dusíme 15 minut. Pak přidáme oloupané pokrájené brambory a dusíme téměř do měkka.Rajčata spaříme vařící vodou,oloupaná nakrájíme a přidáme k masu. Dolejeme vodou a dovaříme. Do hotové polévky přidáme zelenou petrželku.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie