(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Krůtí maso na pivě
Potřebné ingredience
Krůtí maso, cibule, pivo
Postup přípravy
Krůtí maso (může být jakékoli, ale nejlepší jsou stehna) osolíme, opepříme, dáme do pekáče a navrch poklademe střední cibulí nakrájenou na kolečka. Trochu podlijeme vodou, pečeme asi 30 - 45min, asi 15 min před koncem podlijeme pivem, jen tak aby maso neplavalo :-). Finito. A s bramborovoo kaší úúúúplně supr :-)
Jo a fajnšmekři můžou nalít pivíčko už na začátku pečení, masíčko krááásně nacucne :-)) Mňam!
Jo a fajnšmekři můžou nalít pivíčko už na začátku pečení, masíčko krááásně nacucne :-)) Mňam!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ocicko
(upraveno)
9. 7. 2008, 19:04
ja to delala z krutih kousku - a proste nejsme na pivni jidla ikdyz ma tatka rad..... jinak super priprava - zadny patlani
Leonek
(upraveno)
19. 2. 2008, 0:47
Zdeni - to vypadá super ...udělám to hned při nejbližší příležitosti k obědu už se mi sbíhají sliny
zdenicka.v
(upraveno)
25. 3. 2008, 13:24
@Leonek
Neprohloupíte Jani je to rychlovka a superdobrá