Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Krůtí maso na pivě

0.0
Krůtí maso na pivě

Potřebné ingredience

Krůtí maso, cibule, pivo

Postup přípravy

Krůtí maso (může být jakékoli, ale nejlepší jsou stehna) osolíme, opepříme, dáme do pekáče a navrch poklademe střední cibulí nakrájenou na kolečka. Trochu podlijeme vodou, pečeme asi 30 - 45min, asi 15 min před koncem podlijeme pivem, jen tak aby maso neplavalo :-). Finito. A s bramborovoo kaší úúúúplně supr :-)
Jo a fajnšmekři můžou nalít pivíčko už na začátku pečení, masíčko krááásně nacucne :-)) Mňam!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ocicko 9. 7. 2008, 19:04
ja to delala z krutih kousku - a proste nejsme na pivni jidla :-( :-( ikdyz (B) ma tatka rad..... jinak super priprava - zadny patlani :-$
Leonek 19. 2. 2008, 0:47
Zdeni - to vypadá super ...udělám to hned při nejbližší příležitosti k obědu :-) :-) :-)už se mi sbíhají sliny ;-)
zdenicka.v 25. 3. 2008, 13:24
@Leonek Neprohloupíte Jani :-) je to rychlovka a superdobrá (Y) (pl) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie