Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Hovězí na paprice v papiňáku - rozpadá se

0.0
Hovězí na paprice v papiňáku - rozpadá se

Potřebné ingredience

hovězí maso (dávám přední), cibule, červená paprika, sůl, pepř, kmín, gulášové koření, hotová tmavá jíška.

Postup přípravy

V papiňáku si rozehřeju olej a na něm si orestuju cibuli na půlkolečka a červenou papriku na nudličky (z papriky proužky, a ty dám ještě na půl). Maso si nakrájím na velké kostky (opravdu dost velké), osolím,opepřím a posypu kmínem. Přidám do papiňáku a nechám chvíli zatáhnout.
Potom podleju vodou (dost) a papiňák zavřu. Dělám asi 3/4 hodiny až hodinu.

Potom zahustím hotovou tmavou jíškou a případně dochutím ještě solí, pepřem a troškou gulášového koření.
Maso se úplně krásně rozpadá.
Jako příloha je výborná rýže. Na fotce mám variantu s hranolkama, taky dobré.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lomačka 9. 12. 2012, 16:12
jestli máš ráda česnek tak si ho přidej zase to má jinej šmak :-)
petazeli 11. 11. 2013, 21:24
@lomačka díky za tip (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie